Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz joysefke #9664 üzenetére

Látom, neked is zajos a 4830, nekem is. Sajnos ahogy észrevettem, hiába viszem 20% alá a ventit, nem változik. Ha nálad mégis lassulna a venti, akkor sem lenne baja, legfeljebb 1-2 fokkal melegebb lenne, ha egyáltalán melegebb lenne.

ATI Tray Tools megfelelő progi, a leírásba minden benne van, azért tűnik bonyolultnak, mert nagyon részletes a leírás, meg a progi nagyon sokat tud. Elsőre kicsit szöszölni kell vele, utána pikk-pakk menni fog minden. A legutolsó "stabil" verzió régi, a béták frissülnek folyamatosan, semmi baj nincs velük, stabilak, jól működnek.

Hát, nem tudom, hogy az MSI AfterBurner mit szól a Sapphire karihoz, ezt még nem próbáltam. :B

CCC-t nem érdemes fent hagyni, ha van ATT is, meg "összeakadnak", egymás beállításait felülírják. Vagy CCC, vagy ATT. ATT-vel tudsz ventit szabályozni. A CCC csak akkor lassítja a gépet, ha nagyon kevés RAM van a gépedben, ilyen 512 MB RAM esetén mellőzhető. 2 GB RAM felett mintha nem is futna, nem tűnik fel. A VRAM hőmérsékletét sajnos nem lehet mérni, nincs szenzor rajtuk. Igazából nem fogyasztanak nagyon sokat, emiatt nem "kötelező" hűteni őket, de ártani nem árt.

Új hozzászólás Aktív témák