- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- DUNE médialejátszók topicja
- E-book olvasók
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz joysefke #9664 üzenetére
Látom, neked is zajos a 4830, nekem is. Sajnos ahogy észrevettem, hiába viszem 20% alá a ventit, nem változik. Ha nálad mégis lassulna a venti, akkor sem lenne baja, legfeljebb 1-2 fokkal melegebb lenne, ha egyáltalán melegebb lenne.
ATI Tray Tools megfelelő progi, a leírásba minden benne van, azért tűnik bonyolultnak, mert nagyon részletes a leírás, meg a progi nagyon sokat tud. Elsőre kicsit szöszölni kell vele, utána pikk-pakk menni fog minden. A legutolsó "stabil" verzió régi, a béták frissülnek folyamatosan, semmi baj nincs velük, stabilak, jól működnek.
Hát, nem tudom, hogy az MSI AfterBurner mit szól a Sapphire karihoz, ezt még nem próbáltam.
CCC-t nem érdemes fent hagyni, ha van ATT is, meg "összeakadnak", egymás beállításait felülírják. Vagy CCC, vagy ATT. ATT-vel tudsz ventit szabályozni. A CCC csak akkor lassítja a gépet, ha nagyon kevés RAM van a gépedben, ilyen 512 MB RAM esetén mellőzhető. 2 GB RAM felett mintha nem is futna, nem tűnik fel. A VRAM hőmérsékletét sajnos nem lehet mérni, nincs szenzor rajtuk. Igazából nem fogyasztanak nagyon sokat, emiatt nem "kötelező" hűteni őket, de ártani nem árt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1 humoros
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Méregdrágán érkezik Magyarországra a Model Y
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo V40 SE 5G - nem rossz ez se
- Óra topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB GDDR6X Videokártya
- EVGA GeForce GT 740 4GB Superclocked - FOXPOST az árban!
- NVIDIA Quadro P4000 8GB GDDR5 4xDP
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC 8GB GDDR6 videokártya - Csomagküldési díj az árban!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest