- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
Neil Watts
üzenetére
Szia!
Javaslom olvasd el a #793-as hsz.-emben leírt dolgokat, és azok szerint járj el! Ha ezek után is gond lesz vele, megprbálunk megoldást találni rá!

cnova: Akkor lesz elég neki, ha az tényleg leadja a 275W-ot. Mivel ez egy ízig-vérig ASUS PC, így sztem voltak olyan kedvesek az ASUS mérnökei és jóminőségű tápot pakoltak bele. Egyféleképpen tudhatod meg elég e: Teszt
Ajánlom a Furmark nevű progit, ami igencsak szét izzasztja a kártyát és eleve a gépedet is. Innen töltheted le. Nekem megmutatta, hogy kevés a tápom, kikapcsolt a gép. Azóta már másik tápom van, és minden tökéletes.lajcsi280: Nagyjából egy szinten vannak teljesítményben, de a 3650 mellett szól a shader 4.0 és directX 10.1 támogatása. A régebbi játékokban lehet picit jobb lesz a 7900GT (Doom3, FEAR, Oblivion) de az újabbakban már elvérzik a 3650 mellett (UT3 engine: Bioshock, Gears of War, UT3 stb..., CoD4, CoD5, Crysis ) Én lecserélném ha semmibe nem kerül a csere ...

Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Asus PN50 mini pc /Ryzen 5 4500U(6 mag)/8GB/250GB/WIN11 PRO/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ajánlom a Furmark nevű progit, ami igencsak szét izzasztja a kártyát és eleve a gépedet is.