Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
A GPU nálam is jó, de a tuning az nógúd
Az a baj a GPU-Z-vel, hogy nemtom visszanézni.
A rivatuneresben azt látom, hogy a kari BIOS-a valahol 93 foknál visszavett a tuningos
órajelből.
túlmelegszik brühhühühűűű, már intézem a magas fordulatú 12centis ventit, mögé meg egy nyolcasat, a turbó modul meg eladó lesz. Kevéske. Azt hittem elég lesz, bár amikor megláttam a lapátmagasságát már gyanakodtam, mert ez a kari egy kazán, viszont hangtalan és alapon lehűti. -
Lavad
tag
Sajna nem tudok vrm hőfokokat mondani, most dilema elött állok, hogy tápcsere legyen, vagy
esetleg nem kap elég kakaót a PCI-e ből...nagyobb tuningot meg sem probáltam, egyenlöre.
De annyit mondhatok hogy fix 100-%-on ahol már hangja azért van, de a gyáritól jóval barátságosabb. 37C-ot produkált alapon. Ha rendeződik a ez a "probléma" mindent meglesek pontosan..
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Autós topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Ford topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Windows 10
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest