Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
nekem elindul kb 30-40%on.Egyébkként nekem olyan mintha a gyári jobban hűtené a vrm-et bár ez lehet hülyeség mert arra nem tettem 1,25ös bios.t
102A 1,25=128W!!!
nekem birja passzivan de állitsd be a riva-t h amikor elindul lője be magát ugy 40-50%ra és nincs gond mivel nagyon halk.
De az a borda hozzá ér a jobb oldali nagyhoz de ugy néz ki tényleg kevés.
megy fel az 1,20as bios GPU a durva 50fok felett nem láttam ati toolba 901mhz.en. -
mokus1
addikt
igen nem indul.szerintem ez amiatt lehet h a gyári értékeket használja.és 25%nál sem pörög.probáld ki csak ez a baja h nem tud ilyen alacsony fordulaton pörögni.ugye ennek joval kevesebb a max fordulata.(lehet nem a tápod a hibás
)Szóval ha belövöd ugy 50%ra akkor beindul csak alacsony fordulaton nem fog menni igaz nem is baj mert birja a 2d t passzivba játékba meg beindul 
Brumi:van borda de elég pici de a jobb oldali borda ahhoz kapcsolodik venti is van flötte.
-
Qru
MODERÁTOR
A legtöbb kraftot a tápból húzza ki a vga. Ott lesz a gond szvsz. Milyen tápod van? Corsair VX450 elég lenne, az halk is. Esetleg FSP ami még jó 450-500W-osat nézzél ezek bőven elegek hozzá. (Chifi is jó, de azok hangosabbak.)
Esetleg a pci-e overvoltage-nál emelhetsz +0,1V-ot. Nálam anno segített (tudtam, hogy nem az 550W-so Chifim a kevés), de nekem még akkor 965-ös DS4-em volt. EP35-ben már nem jött elő a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Vicces AI generált képek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Brave
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- További aktív témák...
- 27% - Sapphire PURE RX 7900 GRE Gaming OC Videokártya! BeszámítOK
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Asus GeForce GTX 1650 4 GB -os VGA kártya AkciÓÓ
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X OC Edition
- ASUS GeForce RTX 4060 DUAL 8GB GDDR6 OC V2 Videokártya (DUAL-RTX4060-O8G-V2)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- SK Hynix 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)Szóval ha belövöd ugy 50%ra akkor beindul csak alacsony fordulaton nem fog menni igaz nem is baj mert birja a 2d t passzivba játékba meg beindul

Meg érett a dolog tápcserére nálad is. 

én is gondolkoztam hogy beszerzek 1et de pénz hiány miatt elmaradt! de ha nálad befog válni akkor tényleg veszek 1et!
majd meglatjuk mi lesz holnap, ugyanis akkor veszem at a karit es szennehuzom