- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
blac84
csendes tag
válasz
barnam_
üzenetére
Sajnos már nincs.

Egy ideje már nézegetem a hűtőket, de nem sokat találtam, ami viszonylag olcsó lenne, és jó lenne erre a kártyára.
Még decemberben ajánlotta valaki ezt, de nem találtam "sehol". Elvileg két vidéki üzletben kapható lenne, de a szállítási költséggel együtt már sok lenne, illetve van egy budaörsi üzlet is, de náluk nincs raktáron, és írták a honlapon, hogy ezeknél a termékeknél érdeklődjük. Érdeklődtem, de már egy hete nem képesek egy e-mailt megválaszolni, ami egy számítástechnikával foglalkozó cégnél szerintem elég gáz (előtte még az online ügyfélszolgálatuknál is hagytam üzenetet, de semmi). Akiktől a kábeleket vettem most, ők elég sok mindennel foglalkoznak, úgyhogy ha rákérdeznék, lehet, hogy tudnának szerezni, de egyre inkább ezzel szemezek. Ez több helyen is van (bár ahol olcsóbb, ott pont nincs raktáron, de majd rákérdezek), és legalább nincs benne venti, ami tönkremehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Építő/felújító topik
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Interactive Brokers társalgó
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- Logitech z5500 5.1
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest