- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
Új hozzászólás Aktív témák
-
blac84
csendes tag
válasz
barnam_
üzenetére
Sajnos már nincs.

Egy ideje már nézegetem a hűtőket, de nem sokat találtam, ami viszonylag olcsó lenne, és jó lenne erre a kártyára.
Még decemberben ajánlotta valaki ezt, de nem találtam "sehol". Elvileg két vidéki üzletben kapható lenne, de a szállítási költséggel együtt már sok lenne, illetve van egy budaörsi üzlet is, de náluk nincs raktáron, és írták a honlapon, hogy ezeknél a termékeknél érdeklődjük. Érdeklődtem, de már egy hete nem képesek egy e-mailt megválaszolni, ami egy számítástechnikával foglalkozó cégnél szerintem elég gáz (előtte még az online ügyfélszolgálatuknál is hagytam üzenetet, de semmi). Akiktől a kábeleket vettem most, ők elég sok mindennel foglalkoznak, úgyhogy ha rákérdeznék, lehet, hogy tudnának szerezni, de egyre inkább ezzel szemezek. Ez több helyen is van (bár ahol olcsóbb, ott pont nincs raktáron, de majd rákérdezek), és legalább nincs benne venti, ami tönkremehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX RX 7900 XTX SPEEDSTER MERC 310 24GB BLACK EDITION - 3 év Alza Garancia
- ASUS RTX 3080 TUF Gaming , dobozával
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL LC OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest