- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- RAM topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
blac84
csendes tag
válasz
barnam_ #14226 üzenetére
Közben felraktam a WinFlash-t. Elvileg ez kell az RBE mellé, hogy a módosított Bios beállításokat a Biosba is bele lehessen írni. Pár hete egyszer már ki akartam próbálni, de akkor kék halállal kilépett, amikor elindítottam. Most felraktam újra. RBE-n keresztül elindult, egyből megtalálta a két chipet (Rialto, illetve RV630), aztán egyből lefagyott az egész gép. Egy ideig hagytam, hátha csak gondolkozik, de több, mint 10 perc után újra indítottam, mert továbbra sem történt semmi, és észrevettem, hogy nem csak az egér nem mozog, hanem az óra is megállt a sarokban. Szóval inkább nem kísérletezem vele, mert ha Bios flashelés közben is lefagy, akkor nem tudom, mit csinálok...
-
blac84
csendes tag
-
piadex2
senior tag
válasz
barnam_ #14226 üzenetére
Hello!
Kösz, ezt már megtaláltam, de nem használtam, mert csak hotfixxel - szerintem - nem megyek semmire, hiszen kell valami, amit fixál (tehát egy rendes driver).
De akkor szerinted csak fel kell nyomnom a h.fixet, s máris boldog lehetek?
Kösz:piadex2
mod: szerinted, ha zafírom van, akkor egy msi (2600pro/512/ddr2/agp) driver használható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest