- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Kompakt vízhűtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
blac84
csendes tag
válasz
barnam_ #14217 üzenetére
Köszi, lehetne, de nem hiszem. Nem lehalkul, hanem konkrétan megáll olyankor, amikor ezt csinálja. (Megnéztem.) És mivel így alig van hűtése, ezért melegszik fel gyorsan. Általában leveszem a gép oldalát, és rásegítek egy kis hősugárzóval is (persze hideg levegőt fújva
). Bár megfigyeltem, hogy ha nem hűtöm külsőleg, akkor sem megy 85-88 C° fölé a GPU hőmérséklet. (Még egy kis terhelés mellett sem (TV-tuner kártya --> 10-20% közötti terhelés)) Aztán gondol egyet, és megint megy folyamatosan a venti, és akkor szépen visszahűl. Nem tudom, miért lehet, de lehet, hogy kipróbálom az RBE-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Autós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest