- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- SSD kibeszélő
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Milyen házat vegyek?
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
barnam_
üzenetére
Grat!
Nem hittem volna, hogy 6300-ig felkapaszkodsz.
1.75V felett én sem értem semmit, bár véletlen feltoltam 1.9V-ig is.
Sajnos nekem az 1.75V csak 940MHz-et jelentett, elég gyenge GPU-t sikerült kifognom.
A memóriáról korábban írtam és látszik az eredményeden, hogy igaz, ebben a tartományban szinte többet számít a tuningja, mint a GPU-nak.
A GPU rovására kellett nekem is a memóriát feltolni, mert többet számított.
Remekül ki lehetne tesztelni a GPU mem. sávszél. igényét, láthatóan 1000MHznél a 34GB/s kevés neki.
A memóriám jobb egy hajszálnyival, lehet, hogy 2.25V-on elérném az 1100MHz-et, de félő hogy ezután mehetne a kukába.
Örülök, ez a tesztsorozat is bizonyitotta, hogy a 2600 különösen, ha Qimonda mem.chip-pel szerelik remek hardver, sokra képes ha kihasználják képességeit.gbors:örülnek, hogy élnek!
-
válasz
barnam_
üzenetére
Aggregátor, KrenAtesz: nincs kedvetek játéktesztet is futtatni ezekkel a megkergetett kártyákkal?
Kíváncsi lennék, pl. a FEAR-ben mennyit hoz a konyhára ez a 25%/50% emelés, az a játék kellően CPU-független.hunter2006: ami ötletem van még:
- nézd meg, forog-e a kártyán a ventillátor, ill. próbáld ki nyitott ház mellett - elégtelen hűtés is okozhat ilyen tüneteket
- miután AGP-s a kártya, érdemes az alaplaphoz egy friss chipset driver csomagot feltelepíteni
- ... és persze lehet HW hiba is, ha semmi nem segít, vidd vissza garanciában
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem hittem volna, hogy 6300-ig felkapaszkodsz.
Kíváncsi lennék, pl. a FEAR-ben mennyit hoz a konyhára ez a 25%/50% emelés, az a játék kellően CPU-független.