- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Házimozi haladó szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Pedig erre a driverre mondták, hogy kifogástalanul működik...érdekes. Én a legújabb drivert akartam (vagyis a 7.10-est), így ezt tettem fel, pontosabban a 7.10-es omega drivert és ezt tudom, hogy kifogástalanul működik is.
Amúgy hamarosan jön a 7.11-es driver. Remélhetőleg az AGP-seknek is kifogástalanul fog működni a driver.Vagy próbáld meg te is a 7.10-es omega-t vagy tedd vissza azt amelyikkel jól működött.
7.10-es omegát fel kell rakni, de ekkor még nem fogja felismerni a VGA-t, hanem a vezérlőpultban ki kell keresni a driver frissítést, majd bejött egy varázsló, ahol kézzel rámutattam a VGA típusára egy listában. Ezután már felment rá szépen. Ha szeretnéd te is az omegát feltenni, és nem jöttök rá, hogy megy fel akkor majd írj és segítek/segítünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- World of Warships
- PlayStation 5
- Star Trek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő