Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Pedig erre a driverre mondták, hogy kifogástalanul működik...érdekes. Én a legújabb drivert akartam (vagyis a 7.10-est), így ezt tettem fel, pontosabban a 7.10-es omega drivert és ezt tudom, hogy kifogástalanul működik is.
Amúgy hamarosan jön a 7.11-es driver. Remélhetőleg az AGP-seknek is kifogástalanul fog működni a driver.Vagy próbáld meg te is a 7.10-es omega-t vagy tedd vissza azt amelyikkel jól működött.
7.10-es omegát fel kell rakni, de ekkor még nem fogja felismerni a VGA-t, hanem a vezérlőpultban ki kell keresni a driver frissítést, majd bejött egy varázsló, ahol kézzel rámutattam a VGA típusára egy listában. Ezután már felment rá szépen. Ha szeretnéd te is az omegát feltenni, és nem jöttök rá, hogy megy fel akkor majd írj és segítek/segítünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Bittorrent topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Utolsó 4 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest