- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nikon DSLR topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
SzindyKraft
üzenetére
Leírom, persze.
1. Le kell tölteni a legfrissebbCatalyst HotFix-et
2. Indítsd a letöltött fájlt. Ekkor kicsomagolja a dolgokat (általában C:/AMD könyvtárba). Ha megnyitod a
mappát keresd meg a Packages\Drivers\Display\ mappát. Abban lesz 2 (nálam 2 volt wl*.inf=Vista w7*.inf=Win7) .inf fájl.3. Ahogy írtad Windows 7-ed van, ezért a W7-el kezdődő .inf fájlt nyisd meg, mondjuk Notepad++ -al.
4. Notepad++ -ban a Keresés menüben válaszd a Csere... funkciót, a Keresendő mezőbe írd be 94C3, míg a Csere erre mezőbe a 94C4-et. A Csere gombbal egyesével le tudod cserélni az Összes cseréje gombbal az összeset le tudod (de inkább egyesével csináld, nehogy mást is lecseréljen amit nem kellene). Ha ez megvan mentsd le (ha lehet előtte egy biztonsági másolatot készíts).
5. Ezek után jobb klikk a fájlra és válaszd a Telepítés opciót. Ekkor fel kéne telepítenie, ha nem megy akkor marad az oldschool megoldás, irány az eszközkezelő és onnét próbálkozz. Ha felmegy kell egy újraindítás és már megy is. A Catalyst Control Center viszont működésképtelen, nem telepíti fel, manuálisan meg hiába szenvedsz vele. Ha esetleg hardveres/szoftveres tuning kellene, felbontást állítani, vagy frissítési rátát állítani akkor használd az Ati Tray Tools nevezetű programot.
Én Vistára fel tudtam így rakni, 7-esen még nem próbáltam, de mennie kéne.
B terv. Ati Tray Tools-nak van egy olyan funkciója ahol a játékokat (jelen esetben .exe fájlokat) futtathatsz miközben az ATT azt mondja (mondjuk az Ati telepítőjének) hogy 1002(amd) és 94C3-as videokártyád van.
Ezt a Manage Game Profiles/D3D Tweaks részben tudod 'bebikázni'. Vendor ID: 1002 Device ID: 94C3 Device Name: ATI Radeon HD 2400 PRO, Én így még nem próbáltam, de hátha

Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Assetto Corsa Rally
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nikon DSLR topik
- Path of Exile (ARPG)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest