Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
pudzi
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni h hányas catalystot tegyem fel a gépre vagy mit állítsak be ahhoz h a HIS HD5750 1G-met lássa a rivatuner progi?
Amúgy ez van fent RivaTuner v2.24cElőre is köszi!
-
pudzi
tag
gadjoe-Gabre: sztem nem érdemes ezt tovább folytatnotok
Mindenki olyan hardverrel játszik ami az igényeit kielégíti v. amilyet a pénztárcája megenged.
Ha majd nem lesz elég a memória akkor majd veszek bele, ennyi -
pudzi
tag
Mondom h ne vitatkozzatok
amúgy nem tudom nektek hogy s mint, de nálam kb 700Mb-t fogyaszt a win7...
ebből én is úgy sejtem 4giga ram elégnek kell lennie bőven, de a 6 inkább már csak a full graffhoz kell és az se biztos minden játéknál.De ez persze csak okoskodás részemről, illetve amit innen-onnan össze olvastam...
-
pudzi
tag
oks, köszi akkor már ezt is tudom
akkor sztem 24"-os lesz és hagyományos tft.Azt tudtam h 1giga vram már kell full hd-hez, illetve a 2giga ram nem túl sok, de nem célom se crysis-al se gta iv-el játszani. Pont a 2 legoptimálazatlanabb játékot hoztad fel példának.
Amúgy meg nem lényeg nekem h full hd-én 16x-os élsimitással meg full graffal fusson minden legújabb game, játék közben úgy se tudsz figyelni minden árnyékra meg fűszálra, legalábbis én nem azt szoktam nézni
Persze vennék én ramot ha nem nem lenne ilyen piszok drága, meg főleg h DDR2-es megy csak a lapba
Miattam meg ne vesszetek össze
-
pudzi
tag
válasz
DroiDMester #12058 üzenetére
ok, köszi a tanácsot
megfogok már nézni egy ledest h milyen
-
pudzi
tag
válasz
agemate #12051 üzenetére
Legalább röhögtetek egy jót
Köszi csak azt hittem hátha befolyásol vmit h mégis mekkora méreten jelenik meg az bizonyos pixelszám...Épp azon vacilálok h 22" led-t vegyek vagy 24" sima tft-t. Vki ezt tanácsolja vki amazt.
Mondták azt is h az olcsóbb led-nek nem sokkal szebb a képe, a fogyasztáson való spórolás se olyan egetverő. Meg a full hd inkább a 24"-hoz illik...Esetleg ezzel kapcsban tapasztalatotok?
-
pudzi
tag
Sziasztok!
Tervbe van egy full hd monitor vásárlása. Még azt nem döntöttem el h 22" vagy 24".
A kérdésem az lenne h mennyivel terheli le jobban a 24"-os monitor a videókártyát?
Az enyém HIS HD5750 1G, a részletes konfigom a nevemre kattintva megtudjátok nézni.Amúgy nem fontos a maximális részletesség és a nagy élsimítás full hd-n, sejtem h az azért már kicsit sok lenne neki
Köszönöm előre is a segítséget!
-
pudzi
tag
válasz
csöcshántás #11965 üzenetére
Sajna akkor passz, ennyire nem vagyok nagy guru
-
pudzi
tag
válasz
csöcshántás #11961 üzenetére
Üdv!
Én is nem rég vettem egy 5750-t...nekem ilyen hibát nem írt ki, igazából nem is tudom h mi az.
Fontos h olyan catalyst videódrivert szedj le amilyen az op rendszered!
Elvileg a vezérlőpult/rendszer menü alatt kiírja h 32 v. 64 bites, ha nem akkor vmelyik rendszer elemző progival nézd meg, pl a EVEREST-el. Bár elvileg ha nem olyan bites mint az oprendszered akkor nem is engedi feltelepülni.A régi catalystot vezérlőpult alól töröld, majd újraindítás után tedd fel a legújabbat, ami a cd-én van legalább féléves úgyhogy azt nem érdemes felraknod!
Ha továbbra is ezt a hibár írja ki akkor viszont más lehet a bibi.
-
pudzi
tag
válasz
Hurkaleves #11416 üzenetére
Jól mondja lsc, tényleg nem tud róla mert halk
Amúgy spájne is én vagyok
-
pudzi
tag
Üdv!
Sztem nézd meg h mennek-e rendesen a házad első és hátsó ventillátorai
Nekem is melegedés problémám volt, igaz mint utóbb kiderült a proci melegedett túl és az zúgott nem pedig a videókari ahogy azt én hittem
Tegnap amikor levettem az oldalát akkor volt nagy meglepi, nem forgott se az első se a hátsó ház ventiKi volt lazulva a tápcsatlakozójuk. Miután visszatuszkoltam rögtön 10 fokkal lejjebb mentek a hőmérsékletek
Így a HIS HD 5750 Furmark-al 10 perc eltelte után se megy feljebb 68 foknál, amúgy meg egy gyenge játék közben majdnem 80 voltSzóval, a tanulság, ha vmi hardveres gond van mindig vegyük le a ház oldalát és nézzünk körbe benne mielőtt programokkal tesztelgetnénk
-
pudzi
tag
Esetleg vki az én kérdésemre (#11359) vmi ötlet ?
-
pudzi
tag
Sziasztok!
Nekem is melegedés, de főleg inkább ventiszabályozás problémám van.
2 napja cseréltem le a HIS IceQ HD4670 512MB-t egy HIS IceQ HD5750 1G-re amin elvileg lehet ventit szabályozni.A Catalystban, folyamatosan 35%-t mutat a venti fordulata, de ugyanígy az MSI After Burne-ben is...pedig abban beállítottam egy profilt is, de hiába, a venti fordulatát ott is fixen 35%-on mutatja pedig ha a hőfok eléri kb a 70 fokot elkezdeni hallani a venti hangját és amikor eléri a max hőmérsékletét ami 77fok akkor meg olyan mint ha kb 90%-on pörögne a venti. Pedig sztem nem kellene annyin. Ja és még egy fontos adat, a szobában kb 29-30fok van.
Miért csinálhatja ezt szerintetek?Még nem volt időm kipróbálni de arra gyanakszom h esetleg a kártyacserét csináltam rosszul.
Ugyanis elsőnek kivettem a régi kártyát, be az új, gép bekapcs, win feltelepíti de utána kiírt vmi catalyst hibát...régi driver uninstall, gép újraindít, legújabb driver fel, gép újraindít.A leírásában meg úgy olvastam h először lekell szedni a régi drivert, újra indít, gép kikapcs, régi kártya ki, új be, új driver fel.
Ma meló után megejtem ezt a verziót, de addig is várom a szakértő észrevételeket a problémával kapcsban
Esetleg leírnátok h nektek mennyin forog a venti játékok közben és mennyi a hőfok?
Köszönöm!
-
pudzi
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek.
Egy HD 5750 vásárlása előtt állok és dönteni kellene két gyártó kártyája között.
HIS IceQ vagy Powercolor(http://www.pcx.hu/pcx_upload/kepek/Powercolor_5750_1GB_DDR5_128bit.jpg)Köszönöm előre is a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Házi hangfal építés