- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Milyen TV-t vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
ATi Radeon HD 5750 / 5770 / 6750 / 6770
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
Sikerült beszerelnem a 5570-et , a ramokra házilag készült sünit raktam.Egy régi 9250-es passzív hűtést fűrész és reszelő szerszámokkal, méretre alakítottam. A felragasztást szimplán a AC fehér pasztájával tettem meg. A ramok körül lévő forrasztások mennyire érzékenyek a fémes összezárásra?
A ramoat 1400-ra a GPU-t 900Mhz-re állítottam. Tesztelni nem volt időm, de nem nyavalygott neki. A fogyasztás 10W-al több 2D terheletlen állapotban mint a 4830-as.
A hűtés alapon hangtalan. eddig ez a tapasztalat. Később folyt köv. -
csongi
veterán
válasz
DroiDMester #13250 üzenetére
1400Mhz gddr5 szerint 5600Mhz efektív?
-
csongi
veterán
Megérkezett az XFX 5770-es kártyám, Immár csatlakozom a topic lakókhoz
A csomagolás a megszokott, szép dobozolás, és kelően kicsi, bár lehetne rajta még zsugorítani. A kiegészítők a minimumra szorítkoznak. Egy VDI/DSUB átalakító, és egy 4/6 táp kábel átalakító. Egy lemez egy füzet. És egy ne zavarjanak kilincs kitűző,(Ömlik a hüvely a puskámból.) A ramok Hynix ramok. A felső ramokra majd applikálok valami süniféléket. Beüzemelés után tudok a többiről beszámolni.
-
csongi
veterán
válasz
joshua7 #13195 üzenetére
Amint látom vagyunk már 3-an a téma körül.
Nem flémelek tovább, én ezzel a hsz-el zárom is a témát. Igen valóban jobba 460. De import garancia van rá, és számla meg semmi. Tehát bíznom kellene egy idegen ember írásában, hmm nem is tudom..
. Ez egy új termék, nem használt, és így már másabb a leányzó fekvése. És a kiskereskedőnek is meg kell élni valamiből, neki is van gyereke aki lehet egyszer itt fórumozik
.Nem miattuk drágák a VGA-k.
A 4830-asommal is cf lenne, ha nem aludtam volna el egy hónapot kb. Mert most már nehéz szerezni Újonnan és drága is. Amikor jó lett volna, az új ára 18K volt. Most mindenütt kb 20-26K. csak éppen sehol sincs, főleg az XFX egy slotos megoldása. Így eladásra került. A többit már tudjuk hogyan megy.Azért választottam az XFX-et, mert most is az van, és meg vagyok vele elégedve. Plusz a cf-ben gondolkozókra is gondolnak, az egy slots kártyáikkal. És nem 38K-ért szeretnék majd venni. Jövőre olcsóbb lesz már jóval
Jövőhéten meg beszámolok mire jutottam egy kis tuningal, és mi a helyzet a hűtője terén.A monitorom 1920*1080 felbontású 22".
-
csongi
veterán
válasz
zsole84 #13187 üzenetére
Ezzel nem is szeretnék vitatkozni!
joshua7 fórumtársnak köszönöm hogy felhívta a figyelmem erre a valóban remek árban lévő kártyára..
A tesztet olvasgatva egy kis tuning és már nem is lesz 20% a különbség a két kártya között.. A lapom CF-es és ezt ki is szeretném aknáznia a közeljövőben ha összejönnek az anyagi dolgok. Ami inkább elkeserít az az hogy 18 hónappal ezelőtt mikor a 4830-at vetem akkor is 38K-ért kaptam. És egy kis tuningal a közép kat felső, ill a felső kat belépő szintjén volt. Most ugyan azért a pénzért egy Közép kat közepet lehet venni. Önmagában sem az 5770 sem a 460GTX nem fog 18hónapon keresztül életképes lenni. Szvsz. Ezért lesz szükség a cf-re.
Amúgy a 4830 meg egy 1280*1024 monitort fog tovább hajtani. ekkora felbontásban még ugyan ennyi időn át szolgálhatÉn meg előlegezem neki
-
csongi
veterán
Sziasztok!
Ennek a kártyának a hűtéséről van valakinek tapasztalata? Zaj illetve hűtési teljesítmény.
ASUS
És még egy kérdés. Remélem nem csak saját driverrel megy rendesen, mint ahogy azt ASUS megtette egy párszor eddig
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hyundai, Kia topik
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Fűnyíró topik
- Megújult a PROHARDVER!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy ruhás topik
- Milyen TV-t vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest