- Computex 2025: számítógépházak a Formula portfóliójából
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Milyen TV-t vegyek?
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Analóg fényképezés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autóhifi
Aktív témák
-
Dany
tag
Figyu, már írtam neked egy hsz-t...nem válaszoltál. Mind1. Nekem is uez a karim van. Húztad a karit mióta megvetted? Amikor azt írod lefagy a gép, azalatt csak azt érted, hogy kikapcsol a monitor? Mert ha addig nem fagy le és nem látod a képernyőt, akkor honnan veszed, hogy lefagy. Egyébként ezek a monitor kikapcsolások (stanby üzemmódba menés) jellemző a rossz(hibás) karikra, mivel a monitor nem érzékeli a kari monitor inputját. De lehet azis, hogy semmi baja sincs, csak egyszerűen a lapoddal nem komálják egymást. Egyébként a geforceról atira és vissza is igaz az, hogy gyakran nem megy az új karival a gép. Az én ismerőseim közül sokan járnak így. Egyébként hőmérő progit kár küldeni, mert ha az everest nem mutatja, akkor azért van, mert nincs érzékelő a karin. Az enyémen spec. van(szerencsém van). Szóval ha nincs húzva és a catalyst driver fennt van, akkor vagy a kari hibás, vagy a lapod nem komálja. Milyen lapod van? Alaplapi resetet próbáltál már?
-
koenig
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest