- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
Új hozzászólás Aktív témák
-
banderas
csendes tag
hi
a vpu recovery directx és op. rendszer függő? konkrétan win98 alatt is működik ez a lehetőség? és ha igen hogy tudom kikapcsolni? (xp alatt tudom, hogy hol van, 98 alatt viszont nincs ilyen fül a tulajdonságok közt), sajnos nekem is fagy a 9600prom nfsu és más 3d-s játékok alatt, ellenben tesztek alatt nem, még nagy felbontás esetén sem.
plíz help -
rudi
nagyúr
A 490/700 (vagyis 350) egész szép eredmény, talán kicsit feljebb lehet még tolni a VPU-t valami kemény hűtéssel. Nézz be ide Bővebben: link, itt van pár tesz, igaz javarészt 9600XT de összehasonlításnak jó lehet.
-
Szisztok az lenne a kérdésem h. ki meddig tudja fel huzni a 9600 pro ját ?!
Szerintetek mennyi a max amit ki lehet hozni egy ilyen kártyából ?
Milyen hütéssel probálkozok?
Az enyém csak 490 /700 ig birja extra hütéssel de még probálkozok
3dmark 2001 ben 13000 pötty
3dmark 2003 ban 3950 pötty nálam 4000 felé kell érnem ha törik ha szakad -
VIPowER
őstag
Ezúton kérdezek mindenkit. Gyakorlati hasznát látjátok annak hogy húzva van a kártyátok, vagy csak a tesztekben van gyorsulás(ami persze látszatra nem az, csak több a pontszám). Mert én úgy vettem észre ami eddig akadt, az húzás után is akad. Szal nem sok értelmét látom a dolognak. Hogy vagytok ezzel?
-
Kiss67
senior tag
HI. Nekem most sikerült egy CONNECT 3D 9600 Pro. És simán megy 485/700 on. Vajon a gpu menne feljebb is egy jó hütövel mert a gyári sztem elég kicsi. A ramokon van 8db kis hütö. MIt szoltok? Egy régebbi tesztben olvastam hogy megy a pro gpu ja 575 ön is. Vajon a hütés megoldja vagy nem?
-
stoorm
tag
Sziasztok!
Kissé más téma, de a topicba tökéletesen illik:
olvastam több helyen, hogy a Radeon TV-outok kicsinálják a a TV bemenetét.
Van valakinek hasonló tapasztalata? -
Nekem Asus lapom van és a NFS simán megy semmi fagyás
!
-
Az én Club3D-m 520/700(350)-en futkosik vidáman.
-
anulu
félisten
válasz
Bridgekeeper #31 üzenetére
D nekem, ha meg feszülk se akar feljebb menni!!
-
Overlocker
veterán
Sziasztok!
Meddig húzható a Powercolor 9600Pro, kinek van ilyen? Milyen memcsik vannak rajta?(Szeretnék egy ilyet venni!) -
Bridgekeeper
csendes tag
Nekem is Club3D 9600pro a kártyám. A VPU recover -rel még alapbeállításnál is fagyott Call of Duty alatt. Oszt kikapcsoltam. Most gond nélkül megy 480/380 -on. Néztem a melegedést és semmi különös, ram langyos, kártya háta enyhén meleg.
Úgyhogy akik a különböző 9600pro -s kártyák között vívódnak azoknak ajánlom
a Club3d -set. Vigyázat ebből is létezik 400/200 -as álpro! -
qpakcovboy
őstag
VPU Recovert én is kikapcsoltam, 8*AGP-n és gyorsírás bekapcsolva fagy...
Gondolom a SMARTGART vezérlő miatt, lehet hogy a driver-el van a baj, most keresek NF7eshez valami normális drivert. -
anulu
félisten
Nekem a VPU Recover miatt fagyott szét a legelején a kártya, utána kikapcsolatam, és kb 3-4 hónapja hiba nélkül rohangál, de nekem csak 408/661-en stabil. Club3D.
-
rudi
nagyúr
válasz
qpakcovboy #18 üzenetére
Ehelyett a két topicod helyett bőven megteszi a nagy 9600pro topic, a többi kártyának is kell ilyet csinálni és akkor átláthatóbb lesz mintden.
-
qpakcovboy
őstag
Van itt a fórumon olyan eber akinek ilyen kártyája van, és NF7-es lapja, éa aki esetleg ezzel a konfiggal NFSU_zik??? Mert nekem szerintem valami nem stimmel, mert az első pája lemegy minden rendben a második betöltésa után csak a hangoat lehet hallani, kép sajna nincs!
-
kneedeep
tag
Én most cseréltem le Nvidia fx 5600 at Sapphire R9600pro-ra, és egyáltalán nem bánom
ég és föld a különbség a 2 között.. ha vkit érdekell majd csinálok egy tesztet , hogy nálam hogyan muzsikáll a két kártya
-
ptiboy
senior tag
válasz
qpakcovboy #22 üzenetére
nfs-el több baj van mint amennyi örömet okoz!
nekem pl ahányszor mentek annyiszor kilép a játékból!
mentés veszik!
(ugye mindanom se kell h. az 1. torna után ha megnyered magától men t agép)
-
qpakcovboy
őstag
Az én első voodoo 3 3000-et is veri
Bár most van vele egy olyan problémám, hogy NFSU-t nembírja elindítom 1-2 őályát megcsinál, de utána nem hajlandó képet adni, a hangokat igen(többiek elindulnak, stb...) de képet nem ad, valyon miért lehet??? nemtudom, majd holnap kiderítem! -
ptiboy
senior tag
válasz
qpakcovboy #20 üzenetére
akkor jó!!!
hogy a témához is irjak
9600pro-m tapasztlatai
első és második ránézésre is szebb és jobb mint az előző ASUS TNT2-m -
ptiboy
senior tag
válasz
qpakcovboy #18 üzenetére
ha neked ez örömet okoz.....
-
qpakcovboy
őstag
-
ptiboy
senior tag
válasz
qpakcovboy #15 üzenetére
már bocs de miért van 2 hasonló topik-od?
nem vagy te egy kicsit dehogyisnem? -
qpakcovboy
őstag
nyitott gépház, alapfreki VPU kikapcs NFSU fagy...
Most próbáltam már nemfagy, sztem valami kis apró hiba miatt csinálta, remélem.
alátoltam egy 8cm-s ventit 470/670, NFSU király megy minden, tovább nem akarjaúgytűnik ez a vége... De még mindíg jobb a ti4200-nél!!!!
-
Loopus
tag
Most megnyugtattál egy kissé. Lecseréltem ugyanis a hűtést és a memora is raktam bordát /bár az egyik párra még nem jutott
/, és kissé megijedtem, hogy minden további nélkül megy eddig 480/660-on, de ezek szerint van ennyi a kártyában. Ja, amúgy connect3d. Eddig mondjuk még csak egy óra 3dmark 2001 meg egy óra Raven Shield volt az izzasztó, ezért is kérdeztem a szemetelést.
-
rudi
nagyúr
válasz
qpakcovboy #1 üzenetére
VPU Recover arra van hogy ha hibázik a VGA chipje (VPU) akkor visszaveszi alapfrekvenciára és nem hagyja lefagyni a gépet. Elég sok game nem szereti ezt a hirtelen belenyúlást és lefagy tőle, Én Radeon 8500al próbálgattam, 3Dmark tolerálta a visszaállítást, de NFS.U nálam is fagyott.
RAM hibákat a VPU Recovery nem veszi figyelembe, szemetelni fog ha túlhúzod. Elvileg a 9600aknak nem kell túl komoly hűtés mert 0,13as csíkszélességgel készülnek és nem nagyon hajlamosak a melegedésre. Azért nézd meg hogyan illeszkedik a hűtőborda a kártyára. Ha kinyitott gépházzal is fagy alapfrekin akkor próbáld ki egy másik gépben és ha ott is fagy akkor uzsgyi vissza a boltba garis cserére. -
Loopus
tag
Lenne két kérdésem:
Próbálta-e már valamelyikőtök húzni a kártyáját, és ha igen mi az amit egy 9600pro-ból ki tudott hozni?
Ha véletlenül túlhúznám, akkor mennyi idő múlva kezd el szemetelni? -
Pyton
aktív tag
válasz
qpakcovboy #1 üzenetére
Milyen márka? Ha gyári órajeleken kifagy, az gáz.
Ja, és mennyi volt? -
-=V3rthil=-
őstag
9600XT és 9800 alapvetően más, semmiképpen nem lehet 9600-ból 9800-t csinálni... 4 vs. 8 pipe, 128 vs. 256 bit membus... Fizikai lehetetlenség, szal hardveres átalakítással sem lehetséges!
-
Raymond
titán
válasz
qpakcovboy #3 üzenetére
Probald meg a VPU recover-t deaktivalni. Amugy hany fok van a hazban ? Mert nalam megy 2x HDD, DVD, DVD-RW, abszolut kabeldzsungel uralkodik es semmi gond nem volt...
-
Cane
őstag
Mivel 9600-ot nem ismerem:
9600XT-n nincs meg az a lehetőség hogy 9800-at lehessen softmoddal barkácsolni? -
Raymond
titán
válasz
qpakcovboy #1 üzenetére
10 honapig hasznaltam es a hutese elegendo. Azt mondanam a fagyas mas miatt volt.
-
qpakcovboy
őstag
Hello mindenkinek, váltottam ti4200 ről erre a kártyára, nem bántam meg csak anyagilag totál kimerültem....
Viszont szerintem a hűtésén javítani kéne(én amint tehetem lecserélem)
Mert most nyomultam kicsit NFSU-n és a gyári órajeleken(!) kifagyott, aláböktem agy 8csm-es ventit, és most nem fagy.
Ja és mi a rák az a VPU Recover? nekem sokat Ba..kodot és kikapcsoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android szakmai topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- 3DB gyönyörű EVGA GTX260-275-285 Eladó !!
- Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti VISION OC 8G - újrapadozva és pasztázva
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X OC Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest