Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amazon Kindle
- Egér probléma
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
Aktív témák
-
zLegolas
őstag
Hát, üssetek agyon, de nem emléxem, hogy csináltam, adta magát... az tuti, hogy a csatit nem berheltem szét. Rémlik, hogy arra a részre forrasztottam a kábelt, amit a csatiba kell dugni (ez egy erősebb-keményebb része az eredeti szalagnak). Meg azt tudom, hogy majdnem megőszültem mire a marha vékony és marha sok eret szétválasztottam és lecsupaszoltam+előkészítettem forrasztáshoz. És nagyon alacson hőfokon kell forasztani, különben szétolvad az egész (kb 300 fok). Szal kell egy kis gyakorlat, mikroszkóp előny, jó páka (pl. Veller) meg nélkülözhetetlen. Anélkül meg se próbáljátok!
Ja, és kicsit sárkányos volt a két rész közötti ''zsanér'' berhelése is, hogy ne feszüljön semmi meg jól is nézzen ki... Eltököltem az egésszel pár órát...
Sok sikert!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- iPhone topik
- Mobilinternet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Alig használt Microhoo Personal Cooler eladó
- 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Autós kamera eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest