Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- iPad topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
Volkov
senior tag
WAZZÁ!!!
megy a cucc
olyan dolgok vannak hozzá net-en h agyam eldobtam
vmi állat rendes IDE vinyót kötött rá
nagyon elfogott a retro fílling -
Volkov
senior tag
köxi
nekiesek, bár csak sima kínai piacos pákám van, megfelelően vékonyra vett véggel bármit lehet csinálni
én a csatlakozótól parázom de ahogy leírtad, megpróbálom felhasználni az eredeti szallag végét...
majd írok ha van fejlemény, nem akarom elkapkodni, meg szétbranollni -
zLegolas
őstag
Hát, üssetek agyon, de nem emléxem, hogy csináltam, adta magát... az tuti, hogy a csatit nem berheltem szét. Rémlik, hogy arra a részre forrasztottam a kábelt, amit a csatiba kell dugni (ez egy erősebb-keményebb része az eredeti szalagnak). Meg azt tudom, hogy majdnem megőszültem mire a marha vékony és marha sok eret szétválasztottam és lecsupaszoltam+előkészítettem forrasztáshoz. És nagyon alacson hőfokon kell forasztani, különben szétolvad az egész (kb 300 fok). Szal kell egy kis gyakorlat, mikroszkóp előny, jó páka (pl. Veller) meg nélkülözhetetlen. Anélkül meg se próbáljátok!
Ja, és kicsit sárkányos volt a két rész közötti ''zsanér'' berhelése is, hogy ne feszüljön semmi meg jól is nézzen ki... Eltököltem az egésszel pár órát...
Sok sikert!
[Szerkesztve] -
zLegolas
őstag
Up!
-
zLegolas
őstag
-
M0Dair
senior tag
Hali!
Erre ma tettem szert, de gondoltam felteszem ide, hátha kell valakinek...
Mindene müxik, de 1 baja mégis van:
A kijelző kontaktos, szal egyszer bejön a kép, egyszer nem... de magának a ketyerének semmi baja... nemtom hogy lehet megcsinálni, de nem lehet olyan nehéz...Mondjuk én dísznek vettem!
Ki mennyit adna érte?:
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Háztartási gépek
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Android dual SIM okostelefonok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G10 i5-1335U 16GB RAM 256GB SSD FHD 1 év gyári helyszíni garancia
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- Eladó Apple MacBook Air M2 (2022) hibátlan, magyar billentyűzet, csak külső monitorral használt!
- Eladó Apple iPhone 11 128 GB hibátlan állapot + Apple Care Plusz!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest