- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Maximum két évet ad a 150 mm-es wafereknek a TSMC
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi haladó szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
Aktív témák
-
zLegolas
őstag
Hát, üssetek agyon, de nem emléxem, hogy csináltam, adta magát... az tuti, hogy a csatit nem berheltem szét. Rémlik, hogy arra a részre forrasztottam a kábelt, amit a csatiba kell dugni (ez egy erősebb-keményebb része az eredeti szalagnak). Meg azt tudom, hogy majdnem megőszültem mire a marha vékony és marha sok eret szétválasztottam és lecsupaszoltam+előkészítettem forrasztáshoz. És nagyon alacson hőfokon kell forasztani, különben szétolvad az egész (kb 300 fok). Szal kell egy kis gyakorlat, mikroszkóp előny, jó páka (pl. Veller) meg nélkülözhetetlen. Anélkül meg se próbáljátok!
Ja, és kicsit sárkányos volt a két rész közötti ''zsanér'' berhelése is, hogy ne feszüljön semmi meg jól is nézzen ki... Eltököltem az egésszel pár órát...
Sok sikert!
[Szerkesztve]
Aktív témák
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest