- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED monitor topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Webistvan
csendes tag
Igen gyártottak belöle többet is meg 4 késest is. Remélem nem minösül reklámnak, nem tom hogy készitenek e még vagy hogy dolgoznak e egyáltalán, Tamás Árpád a Högyes u. belvárosban volt egy kis mühelye. A nagyobb darabokat vasöntödéböl hozatta, az utolsó simitásokat meg szinte mi néztük végig, annyira vártam hogy kész legyen. Azzal szórakoztak mikor bemutatták, hogy egy 10 fillérest az élére állitottak az asztalán és beinditották. Mintha oda lett volna ragasztva, a pénz nem akart eldölni. !
-Többször nekifutottam a védölemez gyártásának de mindig a felerösitésnél akadtam el hogy hova.: Tengelyvég, keményebb tusko, öntöttvas, menetvágás,... nekem macerás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- Banggood
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED monitor topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- További aktív témák...
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009 ÁRCSÖKKENÉS, amíg a kiszemelt megvan
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged