- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Webistvan
csendes tag
Igen gyártottak belöle többet is meg 4 késest is. Remélem nem minösül reklámnak, nem tom hogy készitenek e még vagy hogy dolgoznak e egyáltalán, Tamás Árpád a Högyes u. belvárosban volt egy kis mühelye. A nagyobb darabokat vasöntödéböl hozatta, az utolsó simitásokat meg szinte mi néztük végig, annyira vártam hogy kész legyen. Azzal szórakoztak mikor bemutatták, hogy egy 10 fillérest az élére állitottak az asztalán és beinditották. Mintha oda lett volna ragasztva, a pénz nem akart eldölni. !
-Többször nekifutottam a védölemez gyártásának de mindig a felerösitésnél akadtam el hogy hova.: Tengelyvég, keményebb tusko, öntöttvas, menetvágás,... nekem macerás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest