Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Asztrofotózás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen videókártyát?
- Billentyűzet gondom van
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz
arvaiz69 #40096 üzenetére
Mindenkinek köszönöm a tanácsait.
Elég érdekes, hogy nagyjából pont ezeket a tárgyakat szeretném én is elkészíteni elsőnek. Az ajtót leszámítva, az nagyon advanced
Régóta nem barkácsoltam, szóval abbahagyam a szerszámok utáni böngészést, és mentem egy kört a városban, vásároltam némi faanyagot. Egy egyszerű hokedlit szerettem volna összedobni, de elég hamar kudarcba fulladt a projekt.
[kép]
[kép]Normális, hogy ennyire roncsolódik a vágásnál az alsó él, ha körfűrésszel vágom? Ez inkább az elöregedett platt, vagy a nem jó minőségű fa miatt lehet?
Sajnos a faanyag is elég dimbes-dombos, nem igazán sikerült össze pászítani az ülő részt, résmentesen, még gyalulás után sem. Gagyi szerszám, rossz minőségű fa, és kezdő felhasználó, nem túl combos párosítás.
Elraktam az anyagot száradni, egy egyenes gerendához lettek szorítva, hátha segít rajtuk. Hiperből pl OBi, nem szabad faanyagot vásárolni? 2 rendes fatelepet ismerek, de azoknál nincs gyalult anyag, anélkül meg elég nomádnak érzem a használati tárgyak készítését.
szerk:
Mi a neve annak az eszköznek amivel kb 30 fokos szögben lehet csavarhelyet fúrni a sarkokhoz, hogy erősebb csatlakozást biztosítson? Általában kék színű és 3 lyukat enged/segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Asztrofotózás
- Esik a hóóó!!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eFootball
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, Fapad, Extra
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest