- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Milyen processzort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Célegyenesben a Yettel TV
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mindenben erősít az egyszerű AI tartalomgenerálást biztosító Amuse 3.0
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rohamkukac
csendes tag
Ajtóknál fillung betét táblásitva!
És készitettem 2 db. disznóvágó asztalt is körisböl. Számitottam a fa erölködéseire, ezért két réteg 25 mm. vastag deszkábol, kötésre összeragasztottam. Az 5 cm. vastag lapot robbantani nem lehet és egyenes. igaz, utasitásként kiadtam hogy étolajjal kenegessék használat után.Akkor elárulom mi a "titka" : miután kigyalultad a táblásitani való anyagot, ugy hagyod 2-3 napig száraz helyen. (mühelyben) Ez alatt ha görbül, ujra egyenesbe egyengeted. Lényeg hogy az élek érjék egymást föleg a végeken. Ne a szoritásra bizd hogy az majd odahuzza.
"A fa ne érezze hogy ö most táblában van". Szal érted?!Igy is nyertél... tapasztalatot hogy meglehet csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Abus Viantor sisak
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- OPEL CORSA D OPC 1.6 Áron alúl, magánszemélytől kihasználatlanság miatt!
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest