- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Androidos tablet topic
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
válasz Mezga Aladár #39582 üzenetére
Szerintem elegánsabb és praktikusabb is, hogyha egy 5-6 fiókos NAS-ban van ennyi HDD. Arról nem is beszélve, hogy sokkal több plusz tud nyújtan, mintha egy ugyanilyen dokkolóban lógna. Én így gondolom és tuti ebbe az irányba mennék el. Bár itt az ár azért másabb. Az sem mindegy, hogy 5x1TB-od van vagy 5x4TB.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
Egyszerűbb, ha veszel egy 5-6 fiókost NAS-t és betolod az összes HDD-t.
lemmy9
Ez neked is szól.(#39580) airdei80
"WD TV Live, milyen minőségű képet és hangot tud?"Belépő szintűt. Inkább gyűjts pénzmagot a Mede600-ra. dgyuri0123 fórumtárs is mindig leírja, hogy a Med600-as készülék milyen nagy előrelépés a WD-hez képest. Nem véletlen.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz varázsgömb #39570 üzenetére
Elárulod, hogy oldódott meg végül? Szeretnék tudni az idetévedő tévénéző gyerekek is majd a jövőre nézve!
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
Vagy már azóta a Gyűrűk Ura maratont nyomják a családdal.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
válasz aldebaran #39534 üzenetére
Az igen.... Ilyen tanácsokat ne osztogass légyszíves, mert orbitális baromságokat írsz.
Szerinted a Popcorn A400/410-ben nincs magyar menü?
A különbözet árából -Kb. 45.000 Ft-, milyen hangrendszert lehet venni?!dh66e
liszi70Egyre jobbak... Ma az egyik barátom a következőt írta a hangprojektorjáról, amit tegnap vett meg:
"a nappali akusztikát annyira kihasználja, hogy betettem egy pár komoly filmet ahol olyan a hang és elrepült benne egy madár, mind a ketten hátranéztünk, hogy WTF"
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz varázsgömb #39526 üzenetére
Nem is kell túlbonyolítani az egészet. Csak azt kell beállítani ami szükséges és kész. Nincs az az ember (a tervezőkön és a programozókon kívül) aki minden beállításra meg tudná mondani, hogy micsoda és hogy pontosan milyen hatást is vált(hat) ki... stb.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz varázsgömb #39524 üzenetére
Túlbonyolítasz mindent.
A mai nap írok, hogy mire jutottam 1-2 dologgal.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz varázsgömb #39520 üzenetére
"Általában el szoktam az e-manualokat olvasni, -főleg, ha valami gond van, -, csak az a baj, hogy megértésük sok éves telepítői gyakorlatot, vagy minimum műszaki egyetemi végzetséget igényel. "
Ezzel nem értek egyet!
A mai nap tesztelek egy-két dolgot a Popcornban és leírom, hogy mire jutottam!
(#39519) DjKoxi
Nagyon szívesen!
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz varázsgömb #39507 üzenetére
Nem fizetős dolog, a routeredben tudod beállítani. A lényege az, hogy az adott eszközözöd mindig ugyanazt az IP címet kapja.
(#39508) varázsgömb
Valami hálózati beállításra gyanakszok, mivel írtad, hogy a külső HDD-ről lejátszotta a filmet. Az e-manualt átolvastad?
(#39509) aldebaran
Pont ezen gondolkoztam tegnap, hogy a Popival csak azon szívnak ilyen téren, akik nem tudják beállítani egyből a dolgokat és keresgélni kell egy kis ideig mire megtalálják a megoldást. Mondjuk csak egyszer kell beállítani azokat.
(#39512) varázsgömb
Ez a NAS elérésénél van, ugye? Hogy próbálod elérni a NAS-t?
(#39513) DjKoxi
Az erősítő felel az Atmos hangokért, DE ettől függetlenül ugyanúgy le kell, hogy játszd, mint egy sima DTS-HD hangsávot. Az Atmosnak nincs külön hangsávja. Pl.: Transformers 4-t le tudom játszani, pedig nincs Atmos erősítőm, így marad számomra a "sima" DTS-HD.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz varázsgömb #39505 üzenetére
Ugyanaz ilyen téren a két lejátszó. Jah és nem ártana FIX IP-t is adni a Popinak!
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz varázsgömb #39502 üzenetére
Szívesen! Megpróbáltad mondjuk külső HDD-ről az ISO-t lejátszani? A keresőbe (jobb felső sarok) írd be, hogy A400 és sok dolgot ki fog dobni. Most mobilról írok, linkelgetni nem tudok.
DjKoxi
A HD hangsáv tartalmazza az Atmos-t!
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz varázsgömb #39499 üzenetére
Ugyanilyen NAS-om van, a Popim A400-as.
A NAS-on mit állítottál be? Mert van egy olyan érzésem, hogy semmit. Vagy ha igen, akkor lehet, hogy hibásan?
Vezérlőpult >>> Fájl szolgáltatások >>> NFS szolgáltatás (NFS engedélyezése)
Vezérlőpult >>> Megosztott mappa >>> Rákattintasz mondjuk a "video" mappára (vagy ahol vannak azok a dolgok, amit szeretnél, hogy lásson a Popi) >>> Szerkesztés >>> Engedélyek >>> Írás/olvasás legyen az ADMIN-nak bepipálva
NFS engedélyek >>> Létrehozás >>> Beírod az alapértelmezett átjáró címét, DE az utolsó szám helyére * (csillagot) rakj! (Pl.: 192.168.1.*) >>> OK >>> OKMinden ISO-t játszik nálam egyébként, az Avatar pl. úgy van fent a NAS-on és pont 3 napja teszteltem vele. Próbáld meg azt is, hogy külső HDD-ről/pendrive-ról boldogul-e az ISO-val.
(#39500) aldebaran
Miért? "User error" miatt?
Eleinte elég szöszmötölős a Popi mire mindent beállítasz és érdemes utánaolvasni a Synology topikban és itt is, mert sok okosságot írtak/írtunk róla, amiket érdemes átfutni.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz Mezga Aladár #39494 üzenetére
Vagy vetítő? 42"-es TV-nél értelmetlen lenne az ilyen jellegű beruházás. Sőt, a Popi is túlzás hozzá. Mondjuk 1 évvel ezelőtt én is 46"-os TV-hez vettem a Popit, de én tudtam, hogy váltani fogok vetítőre, ami meg is történt.
(#39496) Mezga Aladár
Kár, pedig ott tudna ám igazán elszabadulni a Popi képessége.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz #51242752 #39458 üzenetére
Ez elég fogós kérdés, ugyanis az első két lejátszóval nincs annyi releváns tapasztalat, mint a Mede8er lejátszókkal. S mivel nincs tapasztalat, így ezt nem szoktuk csak úgy vaktában ajánlani, DE ettől függetlenül lehet jó, csak ritkán vállalkoznak az emberek a kísérleti nyúl szerepére.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz Tibiajax #39436 üzenetére
USB-ről telepítetted? Ha igen és úgysem engedi, akkor nagy valószínűséggel minden frissítést fel kell raknod egyesével, amíg el nem érsz a legújabb verzióig.
Mivel ha olyan vasat kaptál volna, amin egy utolsó előtti frissítés van, akkor a mostani (augusztusi) frissítést fel tudná rakni egyből. -NO PARA-
(#39438) Tibiajax
"Ha internetre kötnéd, nem lenne ilyen gondod, a lejátszó megtalálná azt a firmware-t, amit nem lehet kihagyni (stepstone). Ha csak manuálisan tudsz frissíteni, akkor meg kell nézned 2012 óta a frissítéseket. Meg fogod találni EZT az április firmware-t, amely leírásában látszik, hogy ez egy új mikrokódot tartalmaz, és vissza már ne lehet lépni. No, ez egy stepstone firmware, ezt tedd fel, csak utána lehet újabbat!"
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
válasz bajnokpityu #39395 üzenetére
A Spotify-t én is használom és előfizetője vagyok. Szerintem is hasznos, ma már csak onnan hallgatok zenét. 1 mozijegy ára nem sok érte, főleg úgy, hogy minden egy helyen van. Arról nem is beszélve, hogy a PC-n, az okostelefonomon és az erősítőbe épített applikáció által is tudom használni.
- mozi bolondéria -
-
-
-
devil-k
nagyúr
válasz Mezga Aladár #39376 üzenetére
Hirtelen meglepődtem, hogy ki ez az új Mézga! Gratula!
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz Sly189 #39315 üzenetére
Ha csak torrentezni szeretnél, akkor egyszerűbb, ha veszel egy NAS-t.
Viszont ha a filmezés is érdekel, akkor ahhoz a TV-hez Mede8er 600X3D* lejátszó mehetne akár, amivel lehet torrentezni is. Viszont arra készülj fel, hogy a médialejátszó ilyen téren nem célhardver, nem tudsz vele kiváltani egy NAS-t, PC-t, esetleg notebookot.
*Ebbe a típusba nem tudsz belső HDD-t rakni, viszont a Mede8er 800X3D-be igen. +13.300 Ft az árkülönbözet.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz Mezga Aladár #39313 üzenetére
Ettől függetlenül is érdekelne, hogy mivel nem volt megelégedve, vagy csak egyszerűen "plug and play" eszközre vágyik?
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
Mede8er 600X3D, ezt már tudod irányítani táblagépről vagy okostelefonról is. Ráadásul filmezésre is nagyon jó és közkedvelt eszköz. Sokan szeretik! Folyamatos a FW támogatás, 3+2 év jótállás, applikációk, BD 3D-t játszik, Jukebox van benne...
Az erősítőm pedig Denon X4000.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
Igazság szerint nem nagyon tudom, hogy akkor mit is szeretnél konkrétan?
Leírom a saját példámat, hátha...
Az erősítőmmel szoktam zenét hallgatni úgy, hogy nem kapcsolom be a vetítőt hozzá és a médialejátszót sem. NAS-ról játszom az anyagot, vagy netrádió, Spotify...stb. Az erősítő kábellal csatlakozik a netre, de ettől függetlenül a mobilommal (Samsung S4) tudom menedzselni wifin keresztül, mert egy belső hálón lóg mind a kettő.
Viszont ha akarom, akkor a médialejátszómmal is el tudom ugyanezt játszani, ahhoz is van megfelelő applikáció, de ezt nem igazán használom erre a célra, csak filmezésre.
Te is tudsz venni olyan médialejátszót amit ha UTP kábellal csatlakoztatsz a hálózatra, akkor wifin keresztül tudod menedzselni telefonról, táblagépről is és ráadásul nem kell lecserélned az erősítődet sem. Plusz, filmezésre is használhatod!
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz Crvsh3R #39283 üzenetére
Ha beütöd a keresőbe (jobb felül) az Asus-t elég sok mindent fogsz olvasni róla, hogy miért nem tartozik az ajánlott vasak közé. Viszont a WD lejátszóit (pl.: Live Stream) jó páran használták/használják a fórumtársak közül is. Bár azt javaslom, hogy mindenképp próbáld ki a lejátszót*, hogy megfog-e felelni az igényeidnek. Személyesen vagy valamelyik webshopból megrendeled és ha nem jön be, 14 napon belül visszaküldöd.
*Az esetleges bugok miatt.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz gaborcsu #39274 üzenetére
Nem csak a gigabites switch a lényeg. A router is gigabites?!
"Val belevágok a med-be aztán van egy hetem tesztelgetni aztán max vissza és ráfizetek egy a400-ra"
Ezért javasoltam azt, hogy nézd meg mind a kettőt ahol árulják és győzzön meg a szemed, semmi más. Félreértés ne essék, nem akarlak egyikre se rá vagy lebeszélni.
Ance
Azért azt megjegyezném, hogy ekkora méretben felesleges UHD-ban gondolkozni szerintem, kivéve ha az ember nem ül bele a TV "szájába".
"Mi lesz, ha 2 éven belül megoldják az Oled problémákat és az fog menni csőstül?"
Ezt nehéz lenne megjósolni, hogy 2 év múlva mi lesz a "trendi" vagy a csúcskészülék.
Crvsh3R
Miért annyira fontos ez az ISO támogatás?
Inkább a WD-t választanám.- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz Patice #39271 üzenetére
Köszi, de így nem kell 4K film a Samsungtól vagy mondjuk a Sony-tól sem. Egyértelműen marketing szempontból nyomatják most, pedig a 4K lemezeket még nem is lehet venni. Persze ezeket a filmeket nem lehet letörölni és az ilyen HDD-t háromszoros áron adják. Pár hónappal ezelőtt volt erről szó valamelyik topikban, ha jól emlékszem. Egyébként azzal egyetértek, hogy semmi értelme nincs a 4K-nak 40-48" méretben.
A hangprojektort meg nem minősíteném. Sokan elfelejtik, hogy a hang ugyanolyan fontos, mint a kép.
gaborcsu
Ott nem a Mede8er a gyenge láncszem, hanem a hálózat!!! (Pl. router, switch, cat kábel)
Én a Popin BD50-t nézek úgy a Synology NAS-ról, hogy közben a torrent is megy ám. NFS megosztási protokollt kell használni!!! A410-ben van egy DAC, szóval az A400-hoz képest zeneibb, DE nem kell nagy dolgokra gondolni.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz gaborcsu #39266 üzenetére
Néhány szóban lehet tudni mi a nagy különbség ami indokolja a több mint 30e ft-s különbséget?
A képminőség. A Popcorn képminőségbeli különbsége (a Mede8er-hez képest) nagyobb kijelzőn jelenik meg. Mindig ezt a típust ajánljuk általában azoknak, akiknek nagy TV-jük van vagy vetítenek. Én az utóbbihoz tartozom és Popcornom van.
"Mindkettőből fullhd jel jön ki akkor mi köze a kép méretének hozzá?"
A Popcornba Sigma SMP8911 van, a Mede8er-ben Realtek RDT1186. (A száraz hardverinfó helyett inkább azt javaslom, hogy nézd meg mind a két lejátszót működés közben a saját szemeddel!)
"Mi van ha adott egy lemez egy mappában aminél van pl. külön indítható egy 2d vagy 3d verzió, vagy mondjuk sima és rendezői változat ami mindig a BD menüjéből választható."
Egyszerű. Rámész a BD mappára, megnyomod a "play" gombot és megy a film. Ha pedig verziót akarsz váltani (rendezői vagy mondjuk mozi) vagy 2D-s verzióról 3D-sre, akkor a távirányítón megnyomod a "title" gombot és kiválasztod jobb oldalt a verziót. (A Popcornban így működik).
"Esetleg vmi köztes árban, ami tudja ezt a BD menüs dolgot? (Az A400 tudja ezt?)"
Nem véletlen nem tudják a mostani lejátszók a BD menüt. [link]
Egyébként abszolút felesleges dolog ez a menü szerintem. A régebbi vasak még tudják, de olyat már csak használtan tudsz venni."A400-A410 közt mi a különbség?"
A400 vs. A410:
410: 1024MB DDR2
400: 512MB DDR2410: ESS Sabre® DAC
400: -410: IR Receiver
400: -Ennyi.
Egyébként az A400-as akciós áron fut most.
Megnézni pl. itt tudok őket: [link]
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz kokosmith #39261 üzenetére
Ha 46-48"-as marad a TV, akkor bőven elég egy Mede8er 600X3D. Ha pedig több pénzed van, vedd meg az UHD-t, nem árt, hogyha van.
Hál' Istennek az én asszonyom szereti a filmeket, olykor ő mondja, hogy vetítsünk már valamit, amikor nem is terveztem aznapra.
Az 5 percen belüli gondolataidat egy hozzászólásba írd légy szíves! Köszönjük!
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz windlord #39253 üzenetére
Pontosan. A BD 3D világába a belépő vas a Mede8er 600X3D. Igen, el lehet vele érni a PC-det is.
wcoo
Akkor rosszul tálalod az asszonynak a dolgokat. Egy vetítő és a vászon teszi fel az "i"-re a pontot a mozizásnál. Ha egyszer elkezded, sosem akarsz TV-n filmezni. Egyébként szerintem egy 65"-s TV jobban uralja a teret. Vannak olyan vásznak, amit álmennyezetbe lehet rejteni, a vetítőnek is tök kulturált dobozokat, polcokat lehet csinálni vagy venni stb. Nálunk mióta vetítő van elég csak megnézni az asszony arcát amikor mozizunk. Mi egyébként 3 méterről nézünk 211 cm átlójú képet (83"), a szoba adottságához mérten (16 nm2) a legnagyobb vásznat vettem.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz kokosmith #39235 üzenetére
Az Open Hour Chameleon 4K lejátszó de idehaza még nem kapható, ezért még a felhasználók tesztelni sem tudták, hogy milyen.
Két dolgot árulj már el nekem.
1. Mit fogsz nézni ezen a TV-n és lejátszón? Ugyanis az 4K filmek várhatóan jövő karácsony, vagyis 2015. decemberében jöhetnek.
2. Ha a képre és a lejátszóra igényes vagy, akkor ez a bögreszett mit keres a rendszerben? Mert ezzel még a HD hangokat sem tudod élvezni, nemhogy a 4K-t. Jah és a 7.1-hez összesen 8 hangdoboz kell a szubládával együtt, szóval nem értem, hogy miért olyan fontos akkor ez így.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz varázsgömb #39228 üzenetére
Mekkora és milyen megjelenítőhöz?
Multibit
Azért ez ebben a formátumban nem igaz. A HTPC is kompromisszumos. Nincs tökéletes lejátszó.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
Igen, erre gondoltam én is, ugyanis ebből olvassa ki az információkat, ezt használja az NMJ Toolbox program is. A legrövidebb fájlt (vagyis a media.db-t) nyisd meg!
Nekem ez HDD-ként van, mivel csak filmet tárolok rajta, az NMT hozta létre.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
-
devil-k
nagyúr
válasz SunMount3r #39170 üzenetére
A Mede8er 600X3D a belépő a BD 3D világába. Kb. 45.000 Ft.
Ance
Több, mint korrekt. Nagyon sokan használják és szeretik, tele számos más funkcióval is, 3+2 év jótállás stb.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz dgyuri0123 #39144 üzenetére
Okés, ezt elismerem, elfogadom, de Te is tudod, hogy aki komolyabban foglalkozik ezzel, vagyis igazi sztereós, pontosabban "hifista", az nem ezt a két eszközt fogja választani forráskészüléknek zenélésre.
Nem tudom, hogy hallottál-e már Popcornt zenélni (sztereó), de embert lehetne vele ölni.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz dgyuri0123 #39141 üzenetére
Aki komolyabban akar sztereózni, az úgysem Mede8er vagy Popcorn lejátszóval nyomatja a rock 'n' roll-t. A sztereó még egy nagy útvesztő, nem véletlen nem megyek el abba az irányba.
- mozi bolondéria -
-
-
devil-k
nagyúr
válasz HagaNRG #39019 üzenetére
Sajnos, 20.000 Ft alatt egy nagy levegőt tudsz venni, semmi mást.
Természetesen lehet venni médialejátszót ilyen áron, de hogy hogyan fog muzsikálni, van-e tapasztalat vele ...stb. az erősen kérdéses... Ha ennyire a jobb képminőség felé hajlasz, akkor árban fentebb kell lépni. Egy hozzászólással fentebb linkeltem egy lejátszót.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz _Csaba_ #39015 üzenetére
Wifi nélküli változat, ha mégsem kellene annyira.
Milyen és mekkora megjelenítőhöz menne?
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz kruplishal #38992 üzenetére
Vetítőhöz meg kifejezetten ajánlott a Popcorn A400/410.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
Milyen és mekkora megjelenítőhöz menne a Mede8er és miért kell 800-as? Belső HDD-t akarsz belerakni?
Én a Mede8ert választanám. Ha nem fontos a belső HDD-knek a hely, akkor elég a 600X3D is.
Etzel
A Mede8er 600X3D-t ajánlom neked is. Ez a minimum belépő a BD 3D világába.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz FragMaster #38972 üzenetére
A WD legyen a plafon annál a 720p TV mellé. Drágábbra, jobbra nincs értelme váltani.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz FragMaster #38966 üzenetére
Tudod, nézhetjük úgyis, hogy kinek mire van igénye. Van akinek fontos a kadenciahelyes lejátszás, van akinek nem. Van akinek kell a Jukebox, van akinek nem... stb. Mérlegelni kell.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz GuruZone #38961 üzenetére
"Nyilván garanciális (szofveres) probléma, de nam akar a samsunggal levelezgetni.
(legújabb fw a tv-n, régivel is csinálta)"Nem, nem garanciális probléma. A Samsungnak (sem) érdeke, hogy a vevő egy TV képében "all in one" eszközt kapjon készhez. Akkor ki venné meg mondjuk a média/BD lejátszókat? Egy olyan TV-hez azért illene egy Mede8er 600X3D.
- mozi bolondéria -
-
devil-k
nagyúr
válasz festina10 #38957 üzenetére
Akkor mehet hozzá a Mede8er 600X3D nyugodtan, ha megteheted.
GuruZone
Egyik sem! Bár ez függ attól, hogy mik az igények, milyen formátumokat részesít előnyben a sógor... stb.
"Láttam, hogy az uccsó hivatalos update mindkettő esetében több, mint 2 éves."
Azért ez is szomorú... Ki tudja, hogy milyen bugokkal lehet teli a 2 évvel ezelőtti verzió?
StLui
Valóban. Én inkább akkor a belső lejátszóját használnám.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Horgász topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Androidos tablet topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Linux haladóknak
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest