Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tibiajax

nagyúr

szép napot mindenkinek.
    úgy néz ki, teszek egy újabb - talán utolsó - próbát mediaplayerrel. htpc-m helyére jövő héten érkezik az A400..

2012 nov-től kezdődően tisztára nyaltam a topicot, 6.napja olvasom már, most értem el a mai hsz-ekig. egyrészt, h lássak mindent, amit az elmúlt két évben írtatok a popikról illetve h el tudjam dönteni, csináljam-e ezt az egészet vagy sem.. másrészt h megtaláljak egy kérdésemre a választ, amit..hát nem sikerült, úgyhogy most akkor fel is teszek:

- ha a NAS-omon van minden filmem és zeném - tehát nem a lejátszó belső vinyóján -, az nmj jukebox, melyet a telómról fogok tudni majd elérni - fog-e működni?
    avagy az csak a belerakott vinyón lévő állományokat szkenneli végig (mint ahogy anno az A300 is tette)?

ami biztos, azzal nem vonhattok kérdőre, h nem olvastam vissza :D

egyébként érdekes volt látni, ahogy haladtam az időben, ki volt az, aki beruházott a400-ba, aztán megszabadult tőle, ki volt aki a legeslegelejétől megvédte a lejátszót és kitartott mellette, meg kik voltak azok, akik csak megvették aztán csöndben maradtak... :)
    két év alatt sok minden történt, a lényegi konzekvenciákat levontam 500x, annyiszor leírtátok, de nagy részükkel azért tisztában is voltam egyébként. a300-am volt már de még a megjelenésekor - akkor 1 honap szenvedés után ment a kukába

most, hogy van az a400/410, szoftvere úgy néz ki drámaian sokat javult és bővült, egy utcsó esély még kap a mediaplayer (azért az a400 mert más nem érdekel jelenleg a piacról, ez áll a legközelebb felépítésben ahhoz, amire vágyom). természetesen a legujabb fw-vel fogok nekivágni. kiváncsi leszek nagyon. projektorom van, nem is egy átlag, az alá kell, szóval a sigma képe adott és az az, amire szükségem van.
    tapasztalataimról majd fogok írni ide is, legyenek belőle majd esetleges okkulások.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák