Hirdetés
- A komplett platformot kínáló cégeknek kedvez Donald Trump vámpolitikája
- ASUS ROG Flow Z13: A világ (egyik) legdurvább táblagépe
- Az AI-ra fókuszál idén a Computex
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
szép napot mindenkinek.
úgy néz ki, teszek egy újabb - talán utolsó - próbát mediaplayerrel. htpc-m helyére jövő héten érkezik az A400..2012 nov-től kezdődően tisztára nyaltam a topicot, 6.napja olvasom már, most értem el a mai hsz-ekig. egyrészt, h lássak mindent, amit az elmúlt két évben írtatok a popikról illetve h el tudjam dönteni, csináljam-e ezt az egészet vagy sem.. másrészt h megtaláljak egy kérdésemre a választ, amit..hát nem sikerült, úgyhogy most akkor fel is teszek:
- ha a NAS-omon van minden filmem és zeném - tehát nem a lejátszó belső vinyóján -, az nmj jukebox, melyet a telómról fogok tudni majd elérni - fog-e működni?
avagy az csak a belerakott vinyón lévő állományokat szkenneli végig (mint ahogy anno az A300 is tette)?ami biztos, azzal nem vonhattok kérdőre, h nem olvastam vissza
egyébként érdekes volt látni, ahogy haladtam az időben, ki volt az, aki beruházott a400-ba, aztán megszabadult tőle, ki volt aki a legeslegelejétől megvédte a lejátszót és kitartott mellette, meg kik voltak azok, akik csak megvették aztán csöndben maradtak...
két év alatt sok minden történt, a lényegi konzekvenciákat levontam 500x, annyiszor leírtátok, de nagy részükkel azért tisztában is voltam egyébként. a300-am volt már de még a megjelenésekor - akkor 1 honap szenvedés után ment a kukábamost, hogy van az a400/410, szoftvere úgy néz ki drámaian sokat javult és bővült, egy utcsó esély még kap a mediaplayer (azért az a400 mert más nem érdekel jelenleg a piacról, ez áll a legközelebb felépítésben ahhoz, amire vágyom). természetesen a legujabb fw-vel fogok nekivágni. kiváncsi leszek nagyon. projektorom van, nem is egy átlag, az alá kell, szóval a sigma képe adott és az az, amire szükségem van.
tapasztalataimról majd fogok írni ide is, legyenek belőle majd esetleges okkulások.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Külpolitika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest