Hirdetés
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beckett
tag
válasz
Zen_Ronin #7499 üzenetére
szia
sajna nemtok nagyon ezügyben nyilatkozni, mert pár órával kibontás után feltettem így nagy összehasonlítási alapom nincs. arról a linkről szedtem én is amit itt megadtak nemrég, ott van leírás a hogyan tegyük fel témáról is. a lényeg h ne az enhanced versiont szedd le.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Autós topik
- Politika
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- World of Tanks - MMO
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- iPhone topik
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- 12 részletre , MSI Cyborg 15 gamer laptop RTX 4050
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest