- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Semmivel sem jobb a Himediánál, egy kutya, nekem egyik sem kéne, szerencsére eladtam. Mondjuk olyan gondjaim nekem nem voltak egyik médialejátszómmal sem (~30), mint neked, a Himedia is tökéletesen kezeli a hálózatot, Android nem médialejátszásra való, egyelőre. Ha a Dune-nek sikerülne visszaállnia a régi Linuxos rendszerére akkor megint lenne egy Dune-m, addig használom az ATV 4K-t és CE-vel az Amlogic boxokat, utóbbiak képminőségben hozzák a natív, érintetlen képet, kényelemben, funkcionalításban meg verhetetlenek, Apple TV-ről meg nem kell írnom, hogy nagyon rendben van, persze kell egy normális app amivel minden lejátszható és kész, nekem ezek tökéletesen megfelelnek, amióta nem Androidos médialejátszókat használok (2 éve) azóta minden gondom megoldódott médialejátszás terén és ugyanazt érzem mint régen a Dune-immel.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest