- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
HiMedia Q10 Pro már nem lenne ajánlott mellé? - na de kettő egymás mellett? Még mindig nem hallani róla sok minden jót.
-------------------------------------
Kíváncsi lennék rá,hogy kettő között mi a különbség az elnevezése alapján? - Passz, ennyire mélyen nem mászok bele a dolgokba, arra ott vagytok ti. Én ebbe a témában csak pár éve léptem be és itt tanultam tőletek mindent.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- (Szellemképes) ASUS TUF Gaming H3 fejhallgató eladó /Garanciás/
- Logitech H390 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods 2 Iphone 13 14 15 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless /// Újszerű // Számla + Garancia
- JBL Xtreme hangszóró ÚJSZERŰ állapotban! - Minden tartozékával, dobozával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest