Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Minimoa

tag

válasz #75912448 #5575 üzenetére

Tegnap átvettem a Netgear NeoTV 550-esem. :DD

Este ki is próbáltuk.
    Mivel a LED TV-t a Jézuska hozza, így csak a huszonéves Panasonic CRT-vel néztük.

CRT-vel a feliratok iszonyat nehezen olvashatók, ha egyáltalán.

Bekapcsolás után a netről rögtön le is húzta a legfrissebb firmware-t, gond nélkül feltelepítette.

Némi beállítás után belecsaptunk a lecsóba.
    Leírást nem olvasunk, úgy nem poén.... :))

Gondoltam nézzük "tovább" a Látogatók című csehszlovák filmet most már TV-n.
    Kép volt, hang nem. Úgy látszik, hogy a youtube-ról letöltött mp4-et nem csipázza. (Azt a néhány állomány majd átkonvertálom.)

Az egyéb kipróbált videókkal semmi gond nem volt.
    DVD-t menüvel együtt vitte gond nélkül (.ifo állományt elindítva, mert nem iso-ban volt lementve.)
    Egyetlen bökkenő volt, hogy a menüpontok kerete nem a menü képén volt. Némi képméret állítás után a helyére került.

BD iso-t (Samsung demo disc) menüvel, mindennel szó nélkül vitte!!!!

A folder indexing kissé sokáig tartott, de egy 1.5TB-os külső winyót nyálazott végig, amin több tízezer fénykép és pár ezer zene mellett még egyéb backup jellegű fájlok is voltak.

A zene lejátszásnál szerintem elő kell vennem a leírást, mert valószínű más logikát követ a playlist építése, mint amit megszoktam. (Nekem pl. a Windows Media Player sem esik kézre, jobb szeretem a Winamp logikáját.)

A fényképeket nagyon szépen tette ki a CRT-re!!! Komolyan mondnom elcsodálkoztam a CRT képességein!!!

Kipróbáltuk a youtube-ot is. A virtuális billentyűzete qwerty, de a skin sz@r és alig látszik, hogy hol áll a kurzor. (Majd cserélek skint)

Viszont egyik keresett videót sem tudta lejátszani, csak panaszkodott, hogy nem jó a formátum.
    Ellenben a találati oldalon levő más videókat frankón lejátszotta.
    Szóval youtube és youtube videó közt is van különbség. :F
    (Ettől még boldog vagyok, nem ezért vettem)

A rádugott winyó megosztást egy menüpontban engedélyeztem és már látszott is a Neotv550 hálózati meghajtó.

Fagyás egyszer volt az elején. Táp ki-be után rögtön tudta, hogy balhé volt és megkérdezte, hogy elküldje-e a bugreport-ot a Netgearnek. Mondtam, hogy naná....

Az biztos, hogy szokni kell a felület kinézetét és a logikáját, de szerintem most még játszok vele egy kicsit, megtanulom a számomra lényeges dolgokat, beállítom normálisan, aztán csak arra a néhány funkcióra fogom használni, amire vettem. (filmnézés, zenelejátszás, külső winyó hálózati megosztás, esetleg fénykép nézegetés.)

Új hozzászólás Aktív témák