Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Minimoa
tag
válasz #75912448 #5575 üzenetére
Tegnap átvettem a Netgear NeoTV 550-esem.
Este ki is próbáltuk.
Mivel a LED TV-t a Jézuska hozza, így csak a huszonéves Panasonic CRT-vel néztük.CRT-vel a feliratok iszonyat nehezen olvashatók, ha egyáltalán.
Bekapcsolás után a netről rögtön le is húzta a legfrissebb firmware-t, gond nélkül feltelepítette.
Némi beállítás után belecsaptunk a lecsóba.
Leírást nem olvasunk, úgy nem poén....Gondoltam nézzük "tovább" a Látogatók című csehszlovák filmet most már TV-n.
Kép volt, hang nem. Úgy látszik, hogy a youtube-ról letöltött mp4-et nem csipázza. (Azt a néhány állomány majd átkonvertálom.)Az egyéb kipróbált videókkal semmi gond nem volt.
DVD-t menüvel együtt vitte gond nélkül (.ifo állományt elindítva, mert nem iso-ban volt lementve.)
Egyetlen bökkenő volt, hogy a menüpontok kerete nem a menü képén volt. Némi képméret állítás után a helyére került.BD iso-t (Samsung demo disc) menüvel, mindennel szó nélkül vitte!!!!
A folder indexing kissé sokáig tartott, de egy 1.5TB-os külső winyót nyálazott végig, amin több tízezer fénykép és pár ezer zene mellett még egyéb backup jellegű fájlok is voltak.
A zene lejátszásnál szerintem elő kell vennem a leírást, mert valószínű más logikát követ a playlist építése, mint amit megszoktam. (Nekem pl. a Windows Media Player sem esik kézre, jobb szeretem a Winamp logikáját.)
A fényképeket nagyon szépen tette ki a CRT-re!!! Komolyan mondnom elcsodálkoztam a CRT képességein!!!
Kipróbáltuk a youtube-ot is. A virtuális billentyűzete qwerty, de a skin sz@r és alig látszik, hogy hol áll a kurzor. (Majd cserélek skint)
Viszont egyik keresett videót sem tudta lejátszani, csak panaszkodott, hogy nem jó a formátum.
Ellenben a találati oldalon levő más videókat frankón lejátszotta.
Szóval youtube és youtube videó közt is van különbség.
(Ettől még boldog vagyok, nem ezért vettem)A rádugott winyó megosztást egy menüpontban engedélyeztem és már látszott is a Neotv550 hálózati meghajtó.
Fagyás egyszer volt az elején. Táp ki-be után rögtön tudta, hogy balhé volt és megkérdezte, hogy elküldje-e a bugreport-ot a Netgearnek. Mondtam, hogy naná....
Az biztos, hogy szokni kell a felület kinézetét és a logikáját, de szerintem most még játszok vele egy kicsit, megtanulom a számomra lényeges dolgokat, beállítom normálisan, aztán csak arra a néhány funkcióra fogom használni, amire vettem. (filmnézés, zenelejátszás, külső winyó hálózati megosztás, esetleg fénykép nézegetés.)
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Viccrovat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest