-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi-k
őstag
válasz
Mezga Aladár #49091 üzenetére
Mennék én, csak kicsit messze van tőlem
Amúgy volt nálam a kockával, jó kis készülék, az biztos
Amúgy most épp a frontok továbbfejlesztésén dolgozom: tegnap elhoztam az új TL dobozokat a Sonido frontok új mélyfrekis részéhez:
De nem tudom, mikor lesz időm összerakni az új hangfalt (pedig már nagyon "viszket a kezem" hogy megtapasztaljam, hogy fog szólni az SCW300 (30 cm) mély párban a mostani SFR175-sel (17,5cm). Természetesen hangváltóval vannak összehangolva, nem is olyan rossz alkatrészekből (Mundorf Evo Oil kondik, Jantzen Superior ellenállások, légmagos tekercsek stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sorozatok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- BestBuy topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Macska topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Windows 11
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest