- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Milyen monitort vegyek?
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz tsilver #47720 üzenetére
Hát pedig voltak olyan filmek, amiknél azért elég "pöpec" volt a hatás. Igaz sok van, amelyiknél csak "mélysége" volt a filmnek, de azok is adtak valami pluszt. Pl. Az Amazing Ocean 3D-ben vannak olyan jelenetek, hogy "kiúsznak" a halak, teknősök, fókák, miegymás a szobába, szerintem marha jó egynek.
Volt azért pár jó példa hogyan is kellene élni igazán ezzel a technikával, főleg pár jobb természet film.Kár, hogy sok 3D-s filmnél valahogy ezt nem tartották annyira fontosak (vagy csak más volt a technológia) és kevesebb volt a WOW faktor (mer pl. csak mélység, meg rétegek voltak inkább), ezek nekem se jöttek be annyira.
Az a kár, hogy az igazán jól sikerülteket nem vették etalonnak a többi elkészítésekor...
És igen, speciel én sajnálom, hogy kivonul a 3D, volt benne potenciál, csak kevesen/rosszul használták ki és ez is hozzá járulhatott az elsikkadásához...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest