- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóhifi
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Tápokról alaposan - mélyvíz
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
tsilver #47720 üzenetére
Hát pedig voltak olyan filmek, amiknél azért elég "pöpec" volt a hatás. Igaz sok van, amelyiknél csak "mélysége" volt a filmnek, de azok is adtak valami pluszt. Pl. Az Amazing Ocean 3D-ben vannak olyan jelenetek, hogy "kiúsznak" a halak, teknősök, fókák, miegymás a szobába, szerintem marha jó egynek.
Volt azért pár jó példa hogyan is kellene élni igazán ezzel a technikával, főleg pár jobb természet film.Kár, hogy sok 3D-s filmnél valahogy ezt nem tartották annyira fontosak (vagy csak más volt a technológia) és kevesebb volt a WOW faktor (mer pl. csak mélység, meg rétegek voltak inkább), ezek nekem se jöttek be annyira.
Az a kár, hogy az igazán jól sikerülteket nem vették etalonnak a többi elkészítésekor...
És igen, speciel én sajnálom, hogy kivonul a 3D, volt benne potenciál, csak kevesen/rosszul használták ki és ez is hozzá járulhatott az elsikkadásához...
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged