Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nikon DSLR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
erdoke #35330 üzenetére
"Nincs gondja a 23,976-tal, és majd szólj, ha talalkoztál problémával 24,000-s filmet nézve."
Nna, vettem a fáradtságot és kölcsönöztem egy 24 fps-es Francia filmet. Sophie Marceau a főszereplő, valami újabb film, a másik szereplő Gad Elmaleh, na mindegy.
Lényeg TS Muxer-be importálva megállapítottam, hogy valóban kerek 24p-s. Kipróbáltam a WD-vel és, szaggatott, mint állat. Na mondok ezt nem hagyom annyiban és megint csak TS Muxerrel még egyszer átmuxoltam ugyanúgy kerek 24p-re, mint korábban volt.
Láss csodát: akadás/röcögés mentes a kép és a hang is teljesen szinkronban maradt, hiszen 24p-ről 24p-re konvertálva nem mászott el az sem nyilván.
Ergo én most is azt mondom, hogy a release "gyártója" b@sz el valamit muxolás közben. Más anyaggal is ki fogom próbálni az tuti. Ott van pl. a Bor Mámor Provence. Az is el van cseszve, de nagyon és csak ilyen ratyiban lehet hozájutni. Meglátom mit tudok vele kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I5 14400F / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest