Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
1. azért népszerűbbek az lcd tévék, mert az emberek azokat veszik meg. pont. hogyan definiálnád másképpen a népszerűséget? nem az okokról beszéltünk, hanem tényekről, mint fentebb jeleztem is.
2. ha te mondod, biztosan súlyos ferdítés, én ezt láttam a boltban, sőt ezt mondta még a plazmahívő eladó is, mert végighallgattam. sőt, azt is mondta, hogy valóban többet fogyaszt. az átlagember az eladóval beszélget a tévékről, vagy a saját szemének hisz és az alapján dönt.
3. visszautasíthatod, de én szándékosan idézőjelbe tettem, te pedig tudatlannak nevezted az átlagembert. szó szerint. vitázhatunk persze, hogy a le-tudatlanozás az idézőjeles "lehülyézéshez" mennyire áll közel, de szerintem felesleges.
továbbra sem látom, hol mondtam ellent az eredeti megállapításomnak, miszerint az a cikk nem az átlag tévévásárlóknak szól. elmehetünk plazmázni, visszautasítani, letudatlanozni, megerősíteni, de én nem erről beszéltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest