Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
én is a dune-hd.com oldalon kerestem, de nem találtam a 102p modellt.
a gondom az, hogy ha 102-nek hirdetik a terméket a webshopban (mindegy, hol), a vásárlónak sem tűnik fel, mert nincs még a készüléken sem jelölve, hogy ez nem 102p, sőt az oldalon a 102 specifikációjában ott a dts hang, akkor a felhasználó jóhiszemű volt.
az összes fenti bolt az egyik nagykertől szerezte be. gondolom a nagyker "saját gariban" adta ezt, de nyilván nem osztotta meg senkivel, hogy honnan szerezte be a készüléket. ennyi erővel vehetett egy raklapot is az orosz piacra szánt készülékből, valahonnan keletről.
de ez a gyártó baja, és a gyártó orosz disztributorának a baja, vagy aki eladta ezt a szériát a nagykernek.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest