Hirdetés
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Felteteleztem, hogy ilyen trivialis dolgot le se kell irnom, hogy a frissiteshez net kell..
(Ha mar nem külsö forrasbol szarmazik a firmware.)
En korabbi tapasztalatokbol kiindulva (bar nem medialejatszoval) altalaban akkor szoktam frissiteni, ha valami problema van a korabbi verzioval, vagy ha valami olyan ujitast hoz az uj, csak ugy "miert ne" alapon nem erdemes..knf: Meg nincs fönt a hivatalos oldalon, de mivel ez is az ö lejatszojuk, biztos, hogy lesz ra tamogatas is. Szerintem hamarosan az oldalra is fölkerül..
Ha jol vettem ki a korabbi hsz-eket, a hd hangokat az olcsobb Dune-ök sem tudjak rendesen lejatszani, szoval ebben sem igen van különbseg. De hacsak nincs többszazezres hangrendszered, nem is lenyeges.
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest