Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cha-b
senior tag
válasz
Criton #17588 üzenetére
Nem feltétlen, sztem attól függ mennyi BDISOt néznél, más hibájukról nem nagyon olvastam, csak ezen a hibán megakadt itt a szemem, mert a C200amnál nincs ilyen, itt meg sokan írták ezt a fagyást. Személyesen nem találkoztam a fent nevezett modellekkel, csak itt olvastam ezekről a hibákról. Biztos van pár dolog amiben a fentiek a jobbak bár az nekem lényegtelen, nekem az a lényeg mindent játszon le hibátlanul, és ezt megteszi, másra nem is használom, még a JUKEBOxot is hülyeségnek tartom, jól néz ki stb, de felesleges, nem azt nézem, hanem a filmet, ezért nem is használom azt a funkciót sem. De majd akik ilyeneket használnak biztos segítenek, hogy csak az ISOk-kal van e bajuk, és ha nem nézel ISO-t akkor viszont felesleges sztem a +kiadás.
-
Cha-b
senior tag
válasz
Criton #17558 üzenetére
Szia, ha nem ez a max összeg amit rá tudsz szánni, akkor javaslom vess egy pillantást a C200-ra is. Sokan írták itt a fórumon, hogy az A2xx/A300/C300 -ak fagynak BDISO-knál HDhangváltásnál, tekerésnél. C200 régebbi modell ezeknél, de nem fagy semmitől, nem is értem, hogy került bele az újabb modellekbe ez a hiba. Torrent max letöltés 3MB/s körül, de stabil. Támogatásban, a Popcornok, és Dunek a legjobbak.
-
hunaqua
addikt
-
kcsa
veterán
Már titokban reménykedtem hogy 900 sorozathoz van
Van arra valakinek tippje, hogy mkv filmeknél (idáig ezeket néztem) miért lehet hang-szakadozás?
FW váltás tuti nem javítja... Viszont Asus oplay tuti nem szaggatott (csak bizonyos fullhd filmeknél szaggatott, ott már hálózati korlát volt, ezért váltottam gigabites lejátszóra és hálózatra)
Folyamatosan figyelem az erősítőt, de idáig nem sikerült még pont akkor odanéznem amikor szakadás volt, hátha a kijelzőn látnám hogy felismerni próbálja a hangsávot. :/
-
prmcsk
addikt
Ezt nem értem.
Gyárilag az 1.0.4.8 FW van rajta ?
Angollal áll fel, de a magyar választható nyelv, a menüjében.
Hálózatban, PC-ről kezeld, mert a sajátja nem sokat ér.A PC-n, böngészőbe beütöd 192.168.1.100, feljön a készülék saját oldala, a neighbor web. admin, majd alá 123 (ha még gyári), setting fülnél, egymás alá beállítod, 0, 0, 1, 24, NO, 4. Save setting, add new torrent, betallózod az előzetesen és PC-re lementett torrent fájlt, HDD ablak aktív és alatta YES.
Naggyából ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- Formula-1
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- Xiaomi Mi9 SE 64GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest