Hirdetés
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ASUS notebook topic
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Dell asztali gépek
- Felújított ősi tekercsekre hangol az új AMD Software
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMSZoli
tag
Helló,
Én láttam már egy DVDR3300H-t de nem használtam, nálam annak a nagyobbik bátyja van (EPG és HDMi-vel, meg 250GB-os HDD-vel). Úgy tudom, az alapok (kezelés, távszabályzó, alapvető funkciók, stb) ugyanazok.
Jó:
Kényelmes, csendes, jó HQ, SP üzemmód, aránylag jól kezelhetö a menüszekezete (tény: a Pio vagy Pana jobb, grafikusabb, magát magyarázóbb, ehhez kell a könyv),
egyszerü felvétel és visszajátszás, keresés. Ár.
Sokkal jobb, mint egy síma írós asztali egység.
+/- R/RW kezelése, természetesen RAM nincs
Dual layer támogatás (a 3300H-t nem tudom)
Rossz:
-A távszabályzón lényeges gombok nincsenek kiemelt helyen(setup, Record mode), állandóan keresgélni kell őket
-Éjjelente, mikor állítólag letölti az aktuális adatokat, bekapcsolja a vinyót 10 percre, nem hangos, de TV-nézés közben (főleg ha horror megy), kicsit meglepő.
- Nagyon érzékeny az RF antennajel minőségére. nálam olyan 55-58dBmV a jelszint a megosztás után, és mit mondjak, a TV-men ugyanaz sokkal jobban néz ki (persze ott van erre egy külön képjavító ráamkör, de ha kikapcsolom, ott is az UPC ''csíra-minöséget'' látom. nos ugyanez nagyon hiányzik az íróból). LP módban már szemcsés (mivel az alap nem túl jó). Külső jó minőségű jelforrásból nagyon jó a felvétel, de a tuner erős RF jelet igényel. Egy RF jelerősítő 10-15 ropi... Persze lehet, hogy inkább reklamálok az UPC-nek, hogy nézzék már meg, hogy néz ki (és bekapcsolom a Super LP 8 órás módot Monitor üzemmódba. Azonnal felnyomnák a jelszintemet 75dBmV-ra)
-Szerkesztés nem rossz, de lehetne jobb, kicsit nehéz beállítani a pontos helyet.PC-n tényleg könnyebb. És igazség szerint a HDRW720-on is könnyebb volt (nagyon megtetszett egy ismerősnek, úgyhogy eladtam, meg már ki is nőttem a 80GB-ot)
-Lassú, különösen az installálás lassú (kb 2-3x hosszabb, mint a TV-n ) és az Easylink hiánya, ami miatt a Follow-TV-vel egyenként be kell állítani a 30 csatornát, ami külön plusz 15 perc. Egy Easylinkkel 2-3 perc lenne, így elmegy vele 30 perc.
- EPG-t az UPC kivágja az Eurosport-ból, emiatt ez nem működik itthon (ez a spórolós UPC hibája, nem a Philipsé, de tudni kell, mert így használhatatlan lesz egy fontos feature)
Összességében nem rossz kütyü, és olcsóbb, mint a konkurrensek (talán a Samsungnak van hasonló), de vannak dolgok, melyek némileg zavaróak, különösen a mindennapi lassúsága és a jel iránti érzékenysége. Némi türelem kell hozzá. Szerintem próbáld ki egy boltban, ha engedik. Lemezekre nem érzékeny.
Most van mellette egy LX7500R DVD-írós házimozi, ha a kettőt kombinálnák, plusz hozzáraknának egy DivX lejátszást, tökéletes kombináció lenne egy dobozban.
Remélem összehozza valamelyik gyártó, akkor arra fogok váltani.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- Hálózati / IP kamera
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Last Epoch
- BestBuy topik
- SUSE Linux
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- DELL Latitude 5400 CHROMEBOOK , i5-8. GEN 8GB/64GB CHROME OS, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, 27%ÁFÁS
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest