Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóhifi
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fravik
tag
köszi, hogy reagáltál az üzenetemre!
megtennéd, hogy leírod, hogy miben jobb? mert olyan sok különbséget nem látok...
(tényleg, az USB, de az ennek hátrány...)
A Philips nem olyan jó? Vagy a Panasonic annyival jobb lenne?Előre is köszi!
ui.: Pixmania-t lehet, hogy akkor inkább kihagyjuk a buliból...
-
-
fravik
tag
sziasztok!
Egy Philips DVDR3575H (160 GB) típusú asztali DVD-írót néztünk ki magunknak! Van valakinek tapasztalata ezzel a típussal? A Philips-ek mennyire megbízatóak? Ez lesz az első DVD írónk (ráadásul még merevlemezes is), így nem szeretnék rossz döntést hozni!
Előre is köszi!link:
[link]Még egy kérdés: a Pixmania-nál érdemes rendelni? megbízhatóak? (garancia, csere...stb)
köszi!
-
horusz-
tag
A DMR-E50 mellé megrendeltem 1 Panasonic DMR-EH57-es írót is!
Remélem,beválik! -
horusz-
tag
Kaptam a barátomtól ajándékba 1 pana DMR-E50 dvd írót.Tökéletes állapotban van.Vettem hozzá 1 dvd ramot fuji 9.4gb 2-3x Removable Cartridge Type 4-et És sehogyan sem tudom formázni.Hiába irja ki hogy formázzam,nem megy.Beraktam 1 dvd-rw-t tdk 4x-est és azt fel sem ismeri.Viszont minden gagyi dvd tud olvasní és mielött elhoztam,tudott irni.(Nem néztem mire irt)Őt 1 hétig nem tudom elérni.
-
tothbe
addikt
-
horusz-
tag
Kinéztem 2 dvd irót :pana DMR-ES15 a másik, Samsung DVD-R155-ös Melyiket volna érdemes megvennem,mit ajánlotok? Nekem hdd-s nem kell,mert számomra értelmetlen!
Kérdésem még:Ha usb-re rákötök 1 wincsit akkor a felvevő arra is tud felvenni? -
tothbe
addikt
válasz
Anubis_9 #2585 üzenetére
mondjuk nekem a régi thomson videóm pl. tud beltérit vezérelni infrával, van elöl a tetején egy plusz infra fölfelé. Nagyinál meg van egy régebbi beltéri, aminek az alján van elöl egy infra vevö. Ezzel nagyon régen kisérletezgettem, hogy összelöjjem, több kevesebb sikerrel (Bekapcs/kikapcs ment, de csatornát nem tudtam váltani). Lehet, hogy ilyesmi technikák akadnak még mostanság is.
-
Anubis_9
addikt
Lehet, hogy most nagy butaságot kérdezek, de azért megkérdezem: ha nekem parabolás DIGITV-m van és több alkalommal szeretnék időzített felvétel keretében különböző csatornákról (természetesen eltérő időpontban) adásokat felvenni, megtehetem ezt az asztali írókkal? Sokszor nem vagyok otthon egész hétvégén és bánatomra sok jó filmről lemaradok.
Elsősorban erre kellene nekem az író.
Attól félek, hogy (mivel csatornát eddig is csak a dekóder távirányítójával tudok váltani) a parabolás DIGITV-nél nem fogja tudni magától váltani a csatornákat, ha egyikről ezt, a másikról azt akarna felvenni az előre beprogramozott felvételi lista alapján.
Köszi!
-
tothbe
addikt
válasz
Anubis_9 #2579 üzenetére
Én épp a hosszú táv miatt a Panát javasolnám. Az LG valahogy nem képes hosszú távra minöséget gyártani, mindenükkel gond van egy idö után. És felvett anyag szerkesztő funkcióiban is jobb a Pana, na meg ugye hiába hozzák ki a gyártók az újabb verziókat, ha azok továbbra is csak újrakódolással tudnak vinyóról lemezre irni, ezt nem értem, miért nem veszi senki szempontnak a Panát leszámítva, hiszen ez egy minőségrontó dolog, ráadásul elkerülhető, tehát simán megoldhatnák mások is.
-
johnjohn
addikt
válasz
Anubis_9 #2579 üzenetére
Amire nálunk HD TV adás lessz, addígra úgyis újat veszel, úgyhogy az nem szempont.Az LG gépet használom rendszeresen a munkahelyemen, eddíg nem volt vele semmi problémám,megbízhatóan teszi a dolgát, viszont ha hazaviszed azonnal próbáld ki több felvétellel, mert 3 ilyen gépet vettünk, és abból az egyiknek kapásból nem ment a merevlemeze,szoftveresen volt vele gond, igaz rögtön cserélték.3 napig cseregaranciális ha rendes helyen veszed.Képminőségben veri a drágább Sony-t és nagyon jól kezelhető a menürendszere ha szerkesztesz vele.Max 3-4 év a létjogosultsága egy ilyen gépnek, aztán csere.
A HD TV adáshoz: hiába a HD adásminőség, ha nem HD a leadott film,műsor rögzítési minősége. -
Anubis_9
addikt
Sziasztok!
Tervbe vettem egy 250 GB-os asztali író vételét. Azt szeretném kérdezni, a kettő közül melyiket ajánlanátok (nagyjából egy árban vannak):
- az 2006/2007-es EISA díjas LG RH200MHS-et [link], vagy a
- Panasonic DMR-EH67-et [link]?Hosszú távra szeretném venni és ebből kifolyólag kérdezném, hogy a jövőben talán nálunk is bevezetésre kerülő HD-s TV adásokkal ezek mit tudnak kezdeni? Tudná rögzíteni őket? Ha tudná, gondolom természetesen nem HD felbontásban.
Köszi!
-
sirdani
tag
Sziasztok!
Vettem egy medion md 24183 DVD írót de nincs benne winyó!
Nem tudjátok hogy milyen típust tettek bele 2006ban? Ata vagy SATA?
Itt van egy kézikönyv:
http://download1.medion.de/downloads/anleitungen/bdamd42183de.pdf -
Hory84
tag
Szép Napot!
Egy Philips DVDR3575H tipusú felvevő vásárlását tervezem, lenne pár kérdésem remélem valaki tud rájuk válaszolni?
- Van-e ventillátor a felvevőben, ha van mennyire halk?
- Bekapcsolástól számitva hány másodperc kell egy felvétel elindításához?
- Valóban lassú a menüje?
- Érdekelne ez a LIVETV dolog, ha bekapcsolom a gépet automatikusan elindul és tölti fel a puffert, vagy csak a LIVETV gomb megnyomására csinálja?Hát igy hirtelen ennyi, remélelm kapok választ előre is kössz.
-
ferbazs
tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni: fehér színű hdd-s felvevő kellene, de sehol sem találok...(ez persze lehet az én hibám is..
)
-
CineDOG
csendes tag
...éveket kibírjon.... ja. Ezt nem garantálja senki. Fogyasztói társadalom van, versenyeztett beszállítók, és nem minőségben, hanem árban.
Asszem az Electroworldben kis plusz pénzért lehet venni hosszabb garit.
-
djnice
veterán
Mediamarktos dolgozókat inkább hagyjuk...
Eleve az új Sony-k belülről Pioneer-ek...
LG-t, Samsung-ot nem vennék semmi pénzért a gyenge minőségű mpeg tömörítésük miatt.
Nekem Sony 750-es van, bár igaz kissé logikátlan a menüje, de nagyon jó minden másban, előtte 710-es Sony volt az is nagyon tetszett, közöttük pedig JVC MH300-as ami mindenben jó, csak szar a lemezkezelése.
Az új Philipsekről is csak jókat hallani.Érdemes külföldi fórumokat olvasgatnod... nem németet... pl videohelp.com
-
ateens
csendes tag
Sziasztok!
Csináltam egy összehasonlítást, és első ránézésre az LG RH278H tűnik jobbnak. Megnézhetitek itt: [link]
Aki tud az kérem válaszoljon: a philips 3570 tényleg annyira vacak?
-
ateens
csendes tag
A sony ezen típusának nincs usbje, ha jól tudom
-
ateens
csendes tag
válasz
johnjohn #2570 üzenetére
A media marktban az egyik ottani dolgozó azt mondta ő sonyt sem venne. Csinált egy rangsort: Panasonic, Pioneer, Lg. Az Lg-t tette a harmadik helyre. Azaz igazság nem értek hozzá ilyen sempontból,azért is kérek segítséget itt. Akkor a két típus közül a sony a jobb szerinted?
-
-
-
johnjohn
addikt
A melóhelyen a Sonyt használom, remek gép, de iszonyatosan logikátlan, és sz@r a menürendszere.Megszokás kérdése persze, képminőségben és kivitelben amúgy jó gép.
Az LG -nek remek ,áttekinthető a menüje,odahaza is az van csak az RH 7500-as típus,az is kifogástalanul dolgozik,rengeteget volt használva.
Igazából ami feltűnt: a Sony-val nehezebb szerkeszteni a felvett anyagot, pl.kivágni a reklámokat,stb.,de lehet,hogy csak azért ,mert az LG-t szoktam meg.
Ha még nem vagy ráállva valamelyik gép kezelésére, akkor a Sony sem fog gondot okozni, egyszerűen azt szokod meg. -
ateens
csendes tag
Néztem még két másik típust:
Lg RH278H és a másik: Sony RDRHX650S
Melyik a jobb szerintetek? Melyiket érdemesebb megvenni?
Előre is köszi!
-
ateens
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon sok itt a hozzászólás, ezért ha nem haragusztok nem olvasnám végig, megkérdezném a problémámat
Most akarok DVD felvevőt írni, és a következőt néztem ki: Philips dvdr- 3570
Szinte mindent tud a leírás szerint. Mit gpndoltok róla? Vélemények? Illetve hasonló árkategóriában ha ez nem az igazi milyet ajánlottok? A duplalemez írhatóság és a DIVx avi lejátszás fontos.Köszi előre is a segítséget!
-
CineDOG
csendes tag
Egy eredetileg fizetős teszt:
http://warezlinks.eu/bb/docs/DVD_Media.pdf
LG-Pana-Sony-PioÉs több száz asztali dvd író teszt, szintén németül.... a legkisebb pontú a legjobb!
[link] -
CineDOG
csendes tag
Sziasztok!
Itt van a test.de német nyelvű tesztje az asztali dvd írókról... ez fizetősen lenne elérhető, és én megvettem:http://warezlinks.eu/bb/docs/asztali-dvd-irok.pdf
Ez alapján a legjobb a Pana EH575. (a kisebb pontúak a jobbak)
Kérdésem, mi a különbség az EH57 és ez között?
Azon túl, hogy az 575 nem a magyar picra lett gyártva. -
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
Végül egy Philips DVDR3480-at szereztem be.
Meg tudná valaki mondani, hogy miért írja ki az USB-n rácsatlakoztatott pendrive-ra és fényképezőre, hogy nem támogatott? A pendrive FAT és FAT32-re formázva sem tetszik neki.
Ami érdekes, hogy a Mio A701-esemet megnyitja, ha kártyaolvasó módba teszem. -
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
Vélemény az Airis LW105-ről?
1 órán belül kéne valami infó, addig tudom megvenni.
köszi előre is -
need
addikt
úgy látom nagyon bonyolult dogot kérdezhettem..
na ennyit erröl..!
-
ideklikk
csendes tag
Hello!
Valszeg a samsung dvd hr 733-as asztali dvd irom szoftverfrissitésre szorulna; nem vagy néha ismeri fel az üres lemezeket,vagy nem zárja le őket,illetve hasonló nyalánkságokat mííível.
Van -e valakinek ötlete honnan szedjek hozzzá ááápdééétet ? update.
Nem találom a szoftverét sehol, de ha meg is lesz, akkor a hdd-n tárolot cumok elvesznek? vagy nem ott van a szoftvere eme gépnek amit updatezni fogok?
Valaki help,please!!!!
Köüssssszentyűűű!!!!!!!!!! -
need
addikt
erre csak kiváncsi lettem voltna viszont a problémám a következő ami ide ebbe a topikba való...
Pana DMR-ES15 felvevös kütyüm van.
Édekes dologra lettem figyelmes..mégpedig..
Ha RW korongra függetlenül -/+ ra kiirok divixet zenét jpeg-et nem játsza le rögvest formázni akarja.
Ha ezt a tartalmat sima dvd-re irom ki akkor azt lejátsza minden gond nélkül!
Ha RW korongra dvd filmet irok akkor azt is lejátsza minden gond nélkül!Akkor most ez hogy van...??
Egyedi ez a probléma vagy mit lehetne ezzel kezdeni...???
-
need
addikt
Úgy látom itt senkinek nincs 1 nyororonc Pana lejátszója és nem tudja megmondani vagy leirni hogy mennyire támogatja a divixet lásd.. 2541 bejegyzést!
na mindegy keresek másik totyikot majd ott valaki mond valamit!
-
fury71
aktív tag
Hali!
A bolt korrekt.
Ingyen szállítják a cuccot, adják a magyar nyelvű használatit az is OSD-ben is be lehet állítani a magyar nyelvet. Mivel a Sony Hungária hivtalos márkakereskedője a gar. is rendben van.
A minőségről: a 750-es belsejét a Pionner szállítja állítólag a Pio 550H-val megegyezik.
Egy hete van meg szerintem az árához képest jó író.
Persze te döntesz és a Panák is jók. -
gulylala
csendes tag
A Sonynak van egy 750S(80000) , 750B(75000)és egy 650S(72000)változata az ajánlott cégnél.Szerinted a 750B a legjobb választás?
Elég régi vas-és edényboltosnak néz ki a cég.
Nem tudsz valamit a márkaszervizelésről vagy a magyar használati utasításról valami infot,vagy valami nem kedvező tapasztalatot. -
gulylala
csendes tag
Szerinted melyik felvevő a jobb vétel a Sony RDR-HX750(85000Ft) vagy a Panasonic DMR-EH57(80000).
-
djnice
veterán
Első pár tapasztalat a Sony RDR-HX750-ről:
- Van benne TBC, ami szépen kijavítja a hibákat
- Nagyon jó minőségben tömörít, bár a JVC MH300-as minőségét ez sem éri el
- DV bementén nem érzékel számítógépről jövő jelet, csak kameráét
- Elég jó benne a tuner az eddigi írókhoz képest, de a Philips LCD tévémé jobb
- Nagyon jó a képre vonatkozó sok állítható bemeneti paraméter, viszont túl nagy változást nem okoznak
- Állítható a HDMI kimenet 4:3-ba is 16:9-es tévén
- NTSC 4.43-mat is tud felvenni színesbenEgyelőre ennyi, aztán még pár tapasztalat a zajszűrőkről:
Régebbi Sony-k: 3D NR több fokozatban állítható, viszont már a legkisebb is túl sokat szűr, fényerő, színtelítettség szintén állítható, ezek sokat segíthetnek, TBC nincs
JVC: Állandó CNR (chroma) és YNR, elég jól dolgozik kár hogy nem állítható, TBC csak papíron van
Panasonic: Ki-be kapcsolható NR, egész jó, olyan mint a Pana videókban, TBC van
Pioneer és új Sony-k: CNR, YNR, White AGC, White Level, Black Level, HUE, Saturation, TBC van - mindegyik több fokozatban állítható, bár kisebb eredménnyel de ez általában elég, utána ha nagyon kell valamit javítani úgyis a számítógépes feldolgozás jön (pl. Vdub Colormill, Neatvideo stb.)
-
törölt tag
válasz
gulylala #2543 üzenetére
ha ez olyan, mint a tanyeros tv a upc-nel, akkor nem tudsz...
vagyis ugy tudsz felvenni, hogy bekapcsolod az STB-t a kivant csatornara es beidozited a dvd-t aztan otthagyod, viszont mast akkor nem tudsz nezni kozbennemtom ez milyen iro lehet, de nekunk is pana van otthon es meg vagyunk vele elegedve
-
gulylala
csendes tag
Egy HDD-s asztali író vásárlását tervezem(sony 750 vagy pana 57),lecserélendő a régi videómat.TV műsorok rögzítésére használnám .
Pár napja a PR-Telekom kábelszolgáltatóval beköttetem a digitális TV-t.Set-Top-Box-on keresztül scarttal és koaxal is össze van kötve a TV.Így analóg vétel is van.
Szerintetek tudok-e előre programozott felvételt készíteni vagy csak a STB-on beállított csatornát lehet felvenni? -
need
addikt
Sziasztok...
Nem tartozik szorosan a témához de érdekelne hogy a sima Pana dvd lejátszok "S42,S511,S53" hogy birkoznak meg a divix-es filmekkel...??
-
johnjohn
addikt
Hali! Adott egy LG DR 6921 V típusú asztali DVD recorder, ami valamennyi behelyezett lemeznél ,akár gyári, akár másolt azt írja ki :nem olvasható lemez, vagyis nem képes semmilyen lemezinfót elolvasni a lemezekről.Találkoztatok már hasonló problémával, illetve tudtok -e olyan szervízt ahol megnézik, mert az LG szervíz nem igazán használható.
-
fury71
aktív tag
Hali!
Holnap érkezik egy Sony RDR_HX750-es ezüst.
Kiváncsi leszek rá?
Kinézetre szép író. Majd teszelgetem egy kicsit. -
djnice
veterán
válasz
neduddki #2534 üzenetére
Volt JVC DR-MH300-asom is és tud újrakódolás nélkül szerkeszteni ez biztos, csak VR módban kell lementeni lemezre. Sony-nál és Pionál úgyszintén megy. Elég sok írót teszteltem már, ez nem üres beszéd, összehasonlítottam ugyanazon videók képkockáit tömörítés után, teszteltem a beépített TBC-k működését időalap hibás VHS kazival stb.
Pana, Pio TBC-je elég jó, a Sony-é (régieké) és a JVC-é szinte nem csinál semmit.
Régebbi Sonykban csak fél óránként lehetett állítani a felvételi időt, ez elég szar volt.
Volt Panaból is jó széria pl ES20 amiben már LSI chipkészlet volt, de ahol a saját fejlesztésük van az katasztrófa, és itt a tömörítés minőségéről beszélek. -
neduddki
nagyúr
Hi!
jvc nem tud ujrakodolas nelkul szerkeszteni, pajo kepenel meg nem lattam hogy annyivla jobb lenne /legujabb sorozatbol meg nem kaptam pedat/ egyesek allitjak bizonyos szeriknal nemmegy a kodolas nlkuli szer, a sony-t ne otk semmit, csak azt hogy aki ujabbra valtott az es pana-ra ismerosk kozul az nembanta meg
udv
neduddki
p.s. en is tok ijjen egysorosakat, csak a normalis leirsaoakt hoanyolom, de nagyon:- (((
-
fury71
aktív tag
Kicsit bővebben:
első probléma már a csatlakozóknál is jelentkezik mivel a 72-es CRT-n nincs HDMI bemenet (legalábbis én még nem találkoztam vele) és átlalakítót sem igen találsz, hogy esetleg a scart vagy komponens bemenetre köld a HDMI jelet.a másik a felbontás, mivel a CRT-k csak a PAL szabványt (ami 720x576) tudják maximum,
ezért észlelhető kölönbség nem lenne a HDMI és mondjuk a scart jele között.
Más kérdés ha LCD vagy Plazma kijelzőre kötöd a játékost. Ezeknél már találkozol HDMI bemenettel is. ha esetleg tervezel ilyet venni akkor jó ha van a DVD Player-en HDMI out.. -
Xenox
csendes tag
Sziasztok!
Karácsonyig tervezek egy Blu-Ray lejátszlót megvásárolni. A kérdésem az lenne, hogy melyik típust vegyem. 110-150 e között találtam "olcsóbb" készülékeket.
Lehetőleg olyat szeretnék venni, amit nem kell mondjuk 1-2 múlva lecserélni.
A lehetőségek:
Samsung - BD-P1400 119.900 ft
Sony - BDP-S300 119.900 ft
Samsung - BD-P1000 119.900 ftFontos lenne, hogy játssza az írt és újraírt BR lemezeket is, és legyen benne lehetőleg minél több fajta dekóder. Sajnos nem tudok igazán dönteni, mert minden oldalon más-más specifikációt adnak meg a készülékekről. Az egyik azt írja, hogy lejátssza az újraírhatót, a másik azt, hogy nem stb ...
Ha valakinek van már tapasztalata, esetleg készüléktulajdonos, akkor azt kérem ossza meg velem, velünk.
Előre is köszönöm.
U.I. bocsi az OFF-ért, de nem találtam BLU-RAY fórumot.
-
Worker
aktív tag
Sziasztok ujra!
Egy 72 centi kepatlos, regi tipusu (sima katodsugarcsoves 0 extraval) tv-nel mennyire fontos, h legyen HDMI-kimenet az asztali DVD-lejatszon? Jelent vmit a kepminoseg teruleten, v ne foglalkozzak a HDMI-szabvannyal?
Elore is koszonom a valaszt!
-
neduddki
nagyúr
HI!
mar sokaccorairom, hogy eh50/60 egy rakas sz.r nem csak a samu es maxtor miatt, de azok is sz.rok magukban, raadasul a samu sata szeria is hibas volt /vissza oleg sokat olvahatni iert/ :- (
az sajat eh55mel elegedett vagyok, meg az altalom eladott vagy ajalatomra vett eh55/65-vel is elgesettek a tutajok /es a uj 7esekrol is hasonlok a visszajelzesek ugy tunik/udv
neduddki
mod: az abaj, higy mi panasok tenyeg leirtunk mindet, jot rosszat, a tobbirol, meg azon kivul, hogy hu de jo, sok midet nem lehett megtudni, tisztelt a kivetelnek!
-
djnice
veterán
A régi Sony-k is nagyon jók voltak minőségben, nekem HX710-es volt, az újak viszont már Pioneer-ek belülről, a minőség maradt, csak a szolgáltatás változott pozitív irányban.
Panasonicot nem ajánlom, amilyen jók a dvd lejátszóik (S52-ig bezárólag), olyan rosszak a felvevőik... -
tm5
tag
Na most vesztettem el az életkedvemet...
Egy ideje venni akarok én is egy vinyós dvd felvevőt.SONY 750/950 és Pana 67 között vacilláltam.
kb. 2 hétig a SONY volt a favorit. Aztán sok fórum olvasás átbillentett a Pana felé. Már majdnem megvettem egy 67-est mert nindenki dícsérte a megbízhatóságát, de hétvégén vagy nem volt vagy nem annyiért volt amennyit adnék érte itt Debrecenben.
Rrre most itt van ez az utolsó 3 hozzászólás, hogy mégiscsak SONY a nyerő. Mellesleg SONY a TV (bár régi), ugyhogy lehet hogy ez marad...ha holnap estig nem mond mást valaki(hátha tudnak dumálni egymással)
Tudom, hogy egyik sem tökéletes, meg mindentudó, de meg bírok alkudni, ha kell. Csak megbízható legyen... -
djnice
veterán
Szerintem aki most vesz írót, annak egyetlen típust tudok ajánlani: Sony RDR-HX750 (belülről Pioneer LX60 csak 160-as HDD-vel).
-
neduddki
nagyúr
válasz
Pingwin15 #2514 üzenetére
HI!
Volt mar roa korabban is szo: akkor azt allitotta a pana, hogy a joszageltronikaba is bel kell verni a virnyo azonositojat , de ha van egy doglotted akkor erdemes egy probat tartani, mongyuk lehet hogy a virnyoba egyszerubb bevesni ugyan azt az azonositot:- )
udv
neduddki
-
Pingwin15
csendes tag
válasz
horgász #2516 üzenetére
Helló! Én eddig akárhány Pana írót láttam egyiknek sem volt így azt gondolom, hogy ennek sincs. Egyébként azzal érdemes tisztába lenni, hogy a Panasonic eröteljes minőségi romláson esett át.
(Bár ennek lehet, hogy csak a Samsung HDD az oka) Lásd pár sorral feljebb az én problémámat.
Mostanában sokmindekivel beszéltem és sokan mondták, ha jót akkarok vegyek Pioneer-t. Bár azt is hozzáteszem, hogy imádtam a Pana menüjét és kezelhetőségét.
-
horgász
csendes tag
Hali ! dmr-eh57-st tervezek venni . Szeretném megkérdezni van e magyar menüje, sehol nem írják .
-
Worker
aktív tag
Sziasztok!
Noverem szeretne asztali DVD-lejatszot (nem, nem felvevot, csak erre nem talaltam topikot) venni, ebben szeretnem a segitsegeteket kerni, h megis milyet erdemes...
Mivel valszleg en fogom 'szallitani' neki nagyreszt a filmeket, elsodlegesen DivX-es (feliratos) filmeket nezne rajta, de azert boldoguljon el a sima DVD-formatummal is.
Orulnek, ha minel tobb lejatszot fel tudnatok sorolni, es elonyokkel, hatranyokkal tarkitva, ha nem nagy keres.
Arkategoria: 1-25ezer Ft.
-
Pingwin15
csendes tag
válasz
neduddki #2504 üzenetére
Szia Neduddki! Tothbe mondta, hogy téged kérdezzelek erről. Az lenne a kérdésem, hogy ha megdöglött a HDD a panasonic DMR-EH50 - embe szerinted ha szerzek egy másik HDD -t számítógépen fel lehet e rakni a spéci adatokat? Meg mindenkitől kérdezném, hogy tud e valaki 80 GB - os SAMSUNG SV0802N HDD -t?
-
tothbe
addikt
válasz
tupacamaru #2508 üzenetére
én is, vinyóra vettem fel és az adataimban is szereplö eh50-es pana volt az elkövetö.
mondjuk azóta már nincs meg, de megnéztük utána hétvégén, tehát tuti sikerült a felvétel. -
Pingwin15
csendes tag
-
em_laci
csendes tag
Kalandor!
Philips-ben csak vasaló, mixer, gyümölcsprés, fritőz és hasonló háztartási dolgokat szabad venni! ;)
Viszont ebben a kategóriában (fehéráru) tényleg jókat gyárt ... -
tothbe
addikt
válasz
tupacamaru #2505 üzenetére
központilag ki tenne rá ilyet? A TV2? Vagy a NASA?
Az elsö alapból kiesik, mert nálam fölvette a Frey-t a dvd, söt akkor a Nasa is kiesik, bár lehet, hogy hadjáratot hirdettek Miskolc környékére és lövik a zavaró meg kódoló jeleket nektek direktben. -
neduddki
nagyúr
válasz
tupacamaru #2502 üzenetére
HI!
Ens sem hinnem hogy szandekosan teszi....:- ))) csak ugy veletnul rakerul:- )
udv
neduddki
-
Reyorkin
tag
Sziaszok!
Nekem egy Panasonic DMR-EH50 jószág van, és szeretném kideríteni, hogy hogyan reagálna, ha egy nagyobb HDD-t raknék bele a meglévő 80-as helyett.
Az volna a kérdés, hogy egyáltalán lehetséges-e vagy le van benne tiltva, ill. hogy a vezérlő program, a szerkezet agya, a vinyón van, vagy máshol.Előre is köszi az infót!
-
tupacamaru
veterán
válasz
neduddki #2501 üzenetére
Majd megkérdezem, de szerintem nem a szolgáltató keveri bele ezt a jelet a műsorba.
Letöltöttem a manuálját a Samsung HR750-es készüléknek. Az 59. oldalon találtam olyat hogy: A másolásvezérlő jelekről: A TV adások, melyek másolásvezérlő jelet is tartalmaznak, a következö jeleket alkalmazhatják: szabadon rögzíthető, egyszer rögzíthető vagy nem rögzíthető.
-
neduddki
nagyúr
válasz
tupacamaru #2500 üzenetére
HI!
Ki a szolgaltato:- )
udv
neduddki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- ASUS TUF Gaming F17 FX707VV-HX131
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest