Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubis_9
addikt
Lehet, hogy most nagy butaságot kérdezek, de azért megkérdezem: ha nekem parabolás DIGITV-m van és több alkalommal szeretnék időzített felvétel keretében különböző csatornákról (természetesen eltérő időpontban) adásokat felvenni, megtehetem ezt az asztali írókkal? Sokszor nem vagyok otthon egész hétvégén és bánatomra sok jó filmről lemaradok.
Elsősorban erre kellene nekem az író.
Attól félek, hogy (mivel csatornát eddig is csak a dekóder távirányítójával tudok váltani) a parabolás DIGITV-nél nem fogja tudni magától váltani a csatornákat, ha egyikről ezt, a másikról azt akarna felvenni az előre beprogramozott felvételi lista alapján.
Köszi!
-
Anubis_9
addikt
Sziasztok!
Tervbe vettem egy 250 GB-os asztali író vételét. Azt szeretném kérdezni, a kettő közül melyiket ajánlanátok (nagyjából egy árban vannak):
- az 2006/2007-es EISA díjas LG RH200MHS-et [link], vagy a
- Panasonic DMR-EH67-et [link]?Hosszú távra szeretném venni és ebből kifolyólag kérdezném, hogy a jövőben talán nálunk is bevezetésre kerülő HD-s TV adásokkal ezek mit tudnak kezdeni? Tudná rögzíteni őket? Ha tudná, gondolom természetesen nem HD felbontásban.
Köszi!
-
Anubis_9
addikt
Azt hiszem, pl. ilyenre gondolhatsz: Talmácsi versenyét "felvettük" a 7végén SAMSUNG DVD-HR753-sal. Verbatim lemezt tettünk be. A felvétel elkészülte után megnéztük volna az itthoni asztali Sonymban, de a lemez meg sem nyikkant. Bedobtam a szg-be, de se kép se hang. Utána át barátnőm laptopjába: nuku!
-
Anubis_9
addikt
Amúgy szerintetek miért ilyen ilyen olcsó a vetélytársai áraihoz képest a Samsung DVD-HR755
66.900 Ft. A többi 250 GB-os kb. 20-30.000-rel drágább.
[link]
SOKKAL többet tudnak azok szolgáltatásban, vagy egyszerűen minőségben, megbízhatóságban jobbak? -
Anubis_9
addikt
Van valakinek véleménye erről a felvevőről? SAMSUNG DVD-HR755 Szeretnék venni egy ilyet.
[link]Barátnőméknek DVD-HR753-as van, de nagyon lomhának, lustának tűnik. Pl. bekapcsolt állapotban van és sem lejátszás, sem felvétel nem történik rajta. Ekkor az EJECT gomb lenyomására meg vagy 1 percig gondolkozik, mire kidobja a lemezt. Vagy a másik: mire megnyomok egy gombot a távirányítón, eltelik kb. 0.5 mp, mire reagál a készülék (STOP, PLAY, PAUSE pl.). Minden Samsung író ilyen lassú
Vagy csak én túlzom el?
[link] -
Anubis_9
addikt
Igen, más is említette, hogy segíthet egy tisztító lemez. De azt is hallottam már, hogy néha többet árthat, mint használ.
Bevittem szervizbe, 2 hét múlva felhívnak, mennyibe kerülne a javítás. Most 44.000 Ft az úja ára, ha 5-10.000-nél többe kerülne a javítás, inkább hagyom a fenébe.
-
Anubis_9
addikt
Garancia lejárta utána tönkrement a Samsung DVD-R121-es DVD asztali íróm. [link] Felvenni egyáltalán nem vesz fel semmit, viszont lejátszani hiba nélkül tud.
-RW-s lemez formázásakor ez a hibaüzenet jelent meg a TV-n:
[link]-R-es lemezre való íráskor pedig ez:
[link]Mi lehet a baj? Piszkos lehet a fej?
Köszi!
-
Anubis_9
addikt
A közeljövőben szeretnék venni egy asztali DVD felvevőt. Kb. 80.000 Ft-ot szánok rá. A kiválasztottak mind ebbe az árkategóriába tartoznak és mind 160 GB-osak. Ti melyiket találnátok a legjobbnak és miért?
- Sony RDR-HX750
[link]
- Panasonic DMR-EH57
[link]
- Pioneer DVR-545H
[link]
[link]
- Samsung DVD-HR737
[link]
[link]
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Hálózati / IP kamera
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024)- M3, 16GB/256GB (MC8K4MG/A) 8 Ciklus Éjfekete - 3 év garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest