Hirdetés
-
PROHARDVER!
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddict
senior tag
válasz
World-Soft #4565 üzenetére
Bár én nem pendrive-al használom a routert, van akinek éves nagyságrendben már így megy gond nélkül. Jobb flash alapú eszközökre már 10 év garanciát is vállalnak (gondolom ebben jelentős szerepe van a wear levelling technikáknak), max. visszaviszed ha elromlik.
Addig nem fogod tudni umount-olni amig használják a progik, tehát azokat mindenféleképpen le kell állítani. Erre a #4202 hsz.-ból meríthetsz ötleteket. A script minden progit leállít, tehát azt át kell írni a te igényeidre. (valójában az /usr/local/sbin/-ben van nem a /tmp-ben, ezt elrontottam a hsz.-ban)
Az router újraindítás nélküli diszk visszacsatoláshoz érdemes még megfontolni a #4321 hsz.-ben szereplő gondolatokat.
A spin-down (pörgés leállítás) a #4256 hsz.-ban levő linket követve (nekem nem tudja az USB rack-em, így ezzel sincs sok tapasztalatom).
Mivel a router USB mass storage-nak látja a rack-et, belül mindegy mi az interface (persze a rack és a diszk meg kell egyezzen!)
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest