Hirdetés
-
PROHARDVER!
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
World-Soft
senior tag
válasz
ecaddict #4568 üzenetére
Szia!
Köszi a kimerítő választ.
Megnézetettem amiket írtál.A #4256 hsz. alapján ha jól értem valami ilyen [link] RACK-ra van szükség, hogy a telepített program segítségével lelehessen kapcsolni a HDD-t.
De ha jól értem szavaidból, akkor tehetem a letöltéseket akár egy jobb PEN-re is.
(Vagy akár a rendszert is.)Igaz még elég kínai, linux ismeret nélkül de arra már rájöttem, hogy a #4321 hsz.-ban szereplő post-boot az az állomány ami a Router indulásakor lefut.
Gondolom az a lényeg, hogy a programokat ne arra a DISK-re telepítsem amit ki szeretnék venni.
Mondjuk hogy mire gondolt a hozzászóló azzal, hogy "nem a post-boot-ba teszed a diszkes dolgokat hanem szétszedve " azt nem sikerült megfejtenem.A #4202 hsz.-ban írtak még nagyon kínai nekem, de ha jól látom végig megy a szolgáltatásokon és a felmountolt partíciókon, és sorra kilő mindent és leválaszt mindent.
Az biztos, hogy net nélkül kell először kísérletezgetnem majd ezeket ha megveszem, úgy hogy addig a régi ideiglenes Routerrel netezek majd.
De az a lényeg, hogy megoldható.Remélem mindent jól értettem.
Köszi:
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest