Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hesszan #14444 üzenetére
Nem, nincs elrontva benne semmi... Az asztali gépedben a CPU 2400 MHz (vagy több), ebben meg 240 MHz. Ez a proci ennyi adatot képes áttolni. És nyilván nem egy 60-80e Ft-os NAS kiváltására szánták. :-)
500W vs RT-N16
Kizárólag a 100/1000 a különbség? Ugyanazok a FW-ek elérhetőek felrakhatóak? Tényelg mind1 hogy melyiket veszem?Nem, nem ugyanaz! Én ezt nem is mondtam!
CPU 264 MHz vs. 480 MHz
RAM 32 MB vs. 128 MB
LAN 100 Mbit/sec vs. 1Gbit/sec
Flash 8 MB vs. 32 MBFW-k nem ugyanazok, de Tomato és OLEG pl. készül mind a két típusra, lényegében ugyanolyan funkciókkal, de nem ugyanaz az image kell rá! RT-N16-al kapcsolatban nem tudom, hogy az Open-Wrt és a DD-WRT hogy áll, de az 500W-re van mind a két fw-ből. Illetve (szerintem) RT-N16-ra nincs koppel fw sem.
Ha olcsóbban szeretnél, és nem ragaszkodsz az ASUS-hoz, akkor esetleg szóba jöhet még a TP-LINK TL-WR1043ND routere, illetve a D-LINK DIR-825. Előbbi állítólag tud 8-10 MB/sec átviteli sebességet USB-n, utóbbi pedig ennél is többet, ha jól tudom 20 körül el lehet érni vele.Erről vargalex topiktárs tud neked bővebben nyilatkozni, neki van egy példánya belőle. Bár ezekhez, mivel más chip-készlettel vannak szerelve, más fw is kell. Ami elterjedt, az az OpenWrt. De erről itt nem akarok többet írni, mert már ez is OFF, a TP-LINK-nek pl. tuti van saját topikja, de lehet, hogy a D-LINK-nek is.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- DJI Osmo Pocket 2 creator combo
- Xiaomi 13T Alpine Blue 12GB/256GB
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ACER SWIFT 5 (970 gramm!)Érintős 14,1"FullHD IPS,8.gen.core i5,Vil.bill,16GBRAM,512GB SSD
- Acer játékra is,core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest