Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hesszan

aktív tag

válasz Intruder2k5 #14443 üzenetére

köszi az infókat, és a linkeket.

Szóval kábellel nincs sebesség különbség gép és gép között 10/100/1000 attól függ milyen gépek+melyiket veszem. Wifi szintén tiszta, pls ha tudtok irjatok max sebességet amikor 50cmen belül volt két N-es eszköz (8-13mb/sec?)
    Elsőben hsz. -ban olvastam, hogy az usb-s vinyó max 2.5-3mb/sec ez tényleg ennyi? nekem kicsit soványnak tűnik,
    usb2.0 vinyó gépre kötve 20-25mb/sec, 100-as router két 100-as gépel szintén 8-13 mb/sec, ehhez képes a 2-3mb valahogy nagyon nem jön össze. Vmi el lehet baszarinta benne. Nem?

Hmm v2 ha jol nézem nem N wifis. (bukó)

500W vs RT-N16
    Kizárólag a 100/1000 a különbség? Ugyanazok a FW-ek elérhetőek felrakhatóak? Tényelg mind1 hogy melyiket veszem?

Csak mert gép+1 laptop Gigabites, másik laptop100es. Tehát több a gigabites eszközöm mint a 100-as. De pénztárca is nagy úr. Ahhoz képest hogy egy 20as körül gondoltam mikor elkezdtem keresgélni.... sztem még spórolok egy kicsit és a gigabites. még megnézem használtan hátha..

jelenleg asztali+huawei (win7) - crosskábel - egy latop nem jut mindenhova net, és az asztali megy sokat a le/feltölés miatt. A két gép crossal összelőve 25-30Mb/sec, ha csak a 100as laptopot lövöm rá akkor 9-11Mb/sec, és elég sok adat (nagy méretű fáljok) mozognak a gépek között....

Új hozzászólás Aktív témák