Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgrincs
tag
Szep napot mindenkinek.
Kiprobaltam az USB-s CD/DVD hasznalhatosagat, de nem jelenik meg eszkozkent, szoval ez nem fog menni(Tomato-n).
Cserebe az isofs.o modult betoltve, fel tudunk mountolni ISO fajlokat, hogy belenezzunk pl.Ami viszont sikerult, es hasznos lehet masoknak is, a Tomato-s dnsmasq(DHCP szerver)-ba beleforditottak a tftp tamogatast, amivel a routerrol tudunk mindenfele oprendszert bootolni, ha a gepunk kepes a halozati boot-olasra. Ezt a hozzaszolast most egy halozatrol/routerrol boot-olt Damn Small Linux alol irom.
Ezert az ekezetek hianya.
Egy win-es vekony klienst is igy telepitettem mar a halozatrol, ez volt a kiindulas. Kovetkezore a BartPE-t szeretnem beuzemelni, de itt meg valami hianyzik.
Ha erdekel valakit, leirom reszletesebben, mit, hogyan kell beallitani.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest