Hirdetés
-
PROHARDVER!
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neoka
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #7257 üzenetére
Szia
Köszi a segítséget.
"átteszed PPPoE passthrough módba a szolgáltatói eszközt" - így viszont fog menni az IP Tv?
"szolgáltatói eszközön állítod be a DDNS-t" - Ezt próbáltam, de így az Asus AI Cloud nem látta a vinyót.
"CFW alatt van lehetőség NAT mögött is befrissíteni a DDNS-t" - Ezt hogyan tudom megcsinálni? Ez lenne nekem a lényeg? Merlin alatt is működik ez? -
TeeJay
félisten
válasz
Dragon3000 #7281 üzenetére
2,6méter panel belmagasság mellett gyártottam 120cm magas ruhás tárolót és arra tettem a szobában szóval kb. pont közép magasságban van
Azt mondom panelban felesleges a két szélső antennát kihúzni mert akkor alulra és felülre fogunk vele szórni és semmi értelme.
Családi házban viszont van -
bigdady
nagyúr
Asus 65p-nek hogy álljon a 3 antennája? Égnek mind a három párhuzamosan vagy szetnyitva a két szélső?
-
mrmft
senior tag
Az US support oldalrol tolteheto:
"ASUS RT-AX92U Firmware version 3.0.0.4.386.40451
New features
1. AiMesh 2.0
- System optimization: one click in AiMesh to optimize the topology
- System Ethernet backhaul mode, all nodes will only connect by ethernet, all bands will be released for wireless clients.
- System factory default and reboot.
- Client device reconnect, make the device to offline and online again.
- Client device binding to specific AP.
- Guest WiFi on all Mesh nodes (all node need to upgrade to 3.0.0.4.386 firmware)
- Access nodes USB application.
Connection priority and Ethernet backhaul mode introduction
https://www.asus.com/support/FAQ/1044184
How to setup ASUS AiMesh or ZenWiFi Mesh Ethernet backhaul under different conditions
https://www.asus.com/support/FAQ/1044151/
2. New Family interface in ASUS router App.
ASUS Router App for iOS must greater or equal to iOS v1.0.0.5.75
Android version greater or equal to v1.0.0.5.74
3. The unit of the WiFi time scheduler goes to 1 minute.
4. Support IPSec IKE v1 and IKE v2, and you can use the Windows 10 native VPN client program to connect to the router's IPSec VPN server. The Windows 10 new FAQ is in https://www.asus.com/support/FAQ/1033576
5. 2.4 and 5G on the network map could be configured in the same tab.
6. Captcha for login can be disabled in administration -> system.
7. Printer server port can be disabled on the USB app page.
8. Clients which connect to the guest network can be viewed in the network map -->view list --> interface" -
TeeJay
félisten
-
erikke17
őstag
Sziasztok
Nem rég kötötték be optikát 600/60, híres Sagemcom 5655ac modem utána kötve egy AC1200GU. Kábelen jön papírforma szerint, viszont 5GHz-en 433Mbps link sebességen 265-270Mbps jön át orrom előtt a router. Ez így rendben vagy valami nincs jól be állítva?
Nem mint ha kevés lenne csak kíváncsi vagyok
Xiaomi Mi Note 10-es telefonon mértem.
Előre is köszönöm. -
blakey
titán
Úgy látom, hogy kellett a gyári visszaállítás a korábbi firmware-hez képest, eléggé át lett írva, lett új AiMesh menüpont, a DNS-ek már listázhatóak, valószínűleg Wifi driver is frissítve lett mert ezek mind alapra állítodtak és mintha egyéb változások is törénhettek a wifi pro beállításoknál, de sajnos nem tudom, hogy mi változott, mert csak OTA-n jött, weboldalon még nem találkoztam ezzel a firmware-el, én is csodálkoztam, hogy régebbi verzió az RC2-7-hez képest, de jónak tűnik.
-
afi0903
aktív tag
Köszi, közben sikerült Asus Firmware Restoration-nal visszatennem a gyári software-t.
-
mrmft
senior tag
92es nalunk az irdoban van, de zartuk, igy home office... 40577nel van a beta7.
58 van itthon, ott siman dirty update-el felment, eddig mukodik rendben minden. Az allapotsav mar az elozo 3.0.0.4.384.9890-es frisitessel valtozott az 58-on. 92-re nem tudok mit mondani, bar mar felmerult az otlet, hogy haza hozom, de igazabol az 58 is mindere eleg. -
afi0903
aktív tag
Sziasztok!
Asus AC65P routerem van.
Tegnap töröltem kettő NAT tűzfal szabályt, amit nem kellett volna, ezután megszűnt az internetem.
OpenWrt luci felületéről próbáltam egy sysupgrade-et sikertelenül, de ezután már nem tudtam elérni.
Próbáltam reset és WPS gombbal is újrarakni, mindhiába.
Hogyan tudnám újra elérni?És azóta a gépem is művel fura dolgokat, a kábelt, amin eddig a router kapta a netet, a linux nem ismeri fel, a windows meg DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN-t ír a legtöbb lapra.
-
kezo0
addikt
válasz
Stukker1987 #7232 üzenetére
Kezdetben nálam is 94% körül volt az AX92U memória-foglaltsága, mostanában „csak” 78%-ot mutat, pedig azóta semmilyen beállításon nem változtattam, és új fw sem került fel rá.
És ha már az AX92U-nál tartunk, van egy nagyon pozitív tapasztalatom a korábban általam használt AC68U-hoz képest, amit leírok azok kedvéért, akiket esetleg érdekel ez is.
Az AC68U-n két külső HDD lógott, az egyik egy 3 TB-os WD MyBook, a másik szintén egy 3 TB-os WD, amit én tettem egy külső házba. Az egyik vinyó az USB2-es, a másik az USB3-as aljzatba volt dugva. Az asztali PC-mről rendszeresen másoltam ezekre nagyméretű fájlokat, az USB2-n lógóra max. 20-30 MB/s, az USB3-on lógóra max. 40-45 MB/s volt ilyenkor az átviteli sebesség.
Az AX92U-hoz beszereztem egy USB3-as elosztót, hogy mindkét HDD az USB3-as csatolón lógjon, és most mindkét vinyóra 75-90 MB/s körüli sebességgel tudok másolni az asztali PC-ről! Azért ez már elég szép, így gondoltam, megosztom, hátha valakit érdekel, mit tud az AX92U e téren. -
-
Neoka
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #7255 üzenetére
Bocsi, az lemaradt: Sagemcom 5655v2
-
-
Neoka
aktív tag
Sziasztok
Eddig UPC (Voda netem volt), most kötötték be a Telekomos netet, IP TV-vel.
Egy RT-n66U-t használok, Merlin fw-rel. A routere rá van dugva egy HDD, eddig telefonon AI Cloud-dal elértem a vinyó tartalmát, de most már nem érem el.
A T-s modem és az router is ugyan azt az IP-t 192.168.0.1 használja, emiatt átállította a router magát 192.168.2.1-re.
A router felületére belépve, a WAN IP érvénytelen.
Nem vagyok nagy hálózati guru, tudnátok segíteni, hogy mit kellene átállítani, hogy újra el tudjam érni telefonról is a HDD-t?A Routerem topikjában kaptam egy segítséget, de az nem vezetett megoldásra [link].
A Telekomos Routerben beállítottam a DMZ-t, az ASUS routerben beállítottam a statikus IP-t, de a DDNS-t továbbra sem érem el, érvénytelen a WAN IP címe üzenetet kapom.
A Telekomos routerből LAN a kábel az ASUS WAN portjába van kötve.A net megy, az ASUS router után kötött szgépen és a ASUS WIFI-ján is tudok netezni.
Tudnátok segíteni, hogy mit kell még beállítani, hogy működjön? köszönöm
-
gahor72
aktív tag
-
mrmft
senior tag
ASUS RT-AX58U Firmware version 3.0.0.4.384.9890
- Fix AiMesh issues
- Improve system stability
- Fix minor GUI bugs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest