- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
plaszy
őstag
Inkább 100X IBT
Egyébként a stabil rendszer sem stabil...hisz mehet akár 10-12 órát a prime hibátlanul, és újraindítás után meg akár 5 perc múlva is eldobhatja magát.
Ez csak ilyen "tuningbuzik" szlengje a stabil szó, akik már 30 perces sikeres Prime után is kijelentik, hogy stabil. Szóval, akinek ez kell, az érje be azzal, ameddig hisz benne. Kinek 30 perc, kinek 2 óra, kinek 10-12 óra.
Ez nem sértés senkire...hisz én is idetartozom...
Bár én csak akkor vagyok nyugodt, ha legalább 1,5 óra lemegy a Small-ból is, a Large-ból is és a Blend-ből is. Aztán egy MemTest 500%-ig. -
puttputt
őstag
Nem tudom, hogy csinálod
Bár, én nem tesztelgettem, "csak" játékban mostanság, de ez az igazi. Lényeg: fixált beállítások mellett is ugyanazt kapom, BSOD..., eltérően: 10-15 percek után szokott beütni, főleg ALT-TAB variánsban. Ha van C1E-LLC, ha nincs, ha fixáltak a beállítások, ha nem, ha 500fsb fölé mentem, akkor búcsút inthettem a stabil programoknak.
/Persze, a netezős, sz.szerkesztős... profil az hibátlan, még 4,7ghz-en is, de kérdem én, minek?/
Már kezdek újra a BIOS-ra gyanakodni..., többen panaszkodtak, hogy 1406-tal milyen szép stabil, 5ghz környéki eredményeket értek el, váltás után (főleg 2002) meg a 4ghz-t épphogy.
A Ramfesz meg nálam általában 2,1-en volt 1066 környékén, de néztem 1,8-val (persze, az kevés azért ide), 1000-et is figyeltem 1,8-2,1 között, semmi köze hozzá, úgy tűnik.
- Amúgy, nem sok a különbség memteszt szerint..., meg programoknál pláne, lehet, kivárok egy normális BIOS-t, nem tudom...Olyan is előfordult, hogy csaknem minden rendben, aztán egyszer csak kidobott a program minden előjelzés nélkül.
-
Hawk1979
őstag
SIMA P5Q,Freezer 7,E8500 alapon,nb 1.1 proc is 1.1 körül... Everest érzékelő...
-
kely1988
aktív tag
Jaja, csatlakozom az előttem szólóhoz: nagyon jó kis táp, van rajta minden ami szem-szájnak ingere, bár ennyi pénzért amennyibe egy ilyen fáj, egy 8 tűs tápcsatit is rakhattak volna rá igazán...
Jah és eredményről vélemény? Valaki?
Szerintem bíztató, ahhoz képes hogy a P43-mas lapomban alapórajelen 1.232-t evett...
-
bzs73
őstag
2.1v -t de azthiszem megy alatta is .Ősembertől vettem és ő 1140mhz-n 2.05v-on nyomta a tesztet.Rambazár oldalán vannak is tesztek.Én csak próbaképp néztem hogy tudjam mi a max amit megy stabilan de ált 1066 körül használom 2.00-2.02v-on 5-5-5-14-be.Én meg vagyok vele elégedve és olcsó is mert 15ezer alatt van most is ősembernél,én meg még 13ezerbe vettem valahogy.Azért 2x2gb ennyi pénzért szerintem nagyon jó főleg ha azt nézzük hogy sok 1066-os ramnak 1120mhz a vége és 20 körül vannak meg felette.Bár most sokáig nem volt neki.
-
bzs73
őstag
Köszi.Hát felse írtam mert viszik el a lapom nem soká.P5Q-E vagy Deluxe lesz .Még nem tudom.De ha fontos utána nézek mert írtam itt fel már minden beállítást mert 1.184v-ról alig bírtam tovább lépni 1.176v-ra.Amúgy állandóan kékhalál volt tehát a procit még nem láttam hibázni ezért is megy ez a jó kis lap mert ide már kezd kevés lenni.Amúgy szertem,mert jól megy általánosan.aztán a fagyás megszünt amikor fsb term v\VTT\-t 1.24-1.26 ról mérgembe már feltettem 1.34-re és így lement a 8x500 1.176v-on,majd utána ment még kb 1 órát és befagyott és kékhalál.Úgyhogy nem 24\7-es eredmény.De mondom lap ill ram bibi van biztos.A proci másik lapba 1.168v-on ment ugyhogy tudom hogy mit bír a proci.Persze az giga lap volt de meglesz az asus lapba is.Csak nemigen ebbe .A lényeg hogy lássák a pro tulajok hogy ez milyen jó lap ,tehát lehet vele nyomni.
-
fagy53
nagyúr
Vezérlőpult>Rendszer>Speciális>Indítás és helyreállításnál-Beállítás> pipa ki az Automatikus újraindítás-nál.
Így nem indul újra és el tudod olvasni mit ír ki.
A teszteléshez jó a Prime95, de hosszú, sokkal jobb pl az OCCT 3.0.1 jól kezelhető felülettel, és benne van pl az IntelBurnTest is ami alaposabban tesztel mint a Prime. -
johniee
senior tag
Prime95 futtatása max 2 óráig?
Nekem volt már, hogy tuningnál nem volt elég a procinak a fesz és kb fél óra Prime után újraindult a gép..kicsit több fesszel viszont már 2 órán túl is bírta Prime stabilan
Másik:
Nekem az egyik 3,5" takaró nincs meg...viszont múltkor becsináltam a helyét(többnyire onnan szívták a ventik a levegőt) --> játék közben befagyott a gép - nem kapott elég friss levegőt a rendszerVisszacsináltam, aztán újra stabil lett a cucc
Esetleg a ramok is okozhatják a problémát, vagy más - valaminek kevés lehet a fesz... -
plaszy
őstag
Igen, kilehet kapcsolni ha arra gondolsz. A Mode gombbal lehet a 4 venti közül választami. A nagy tekerőgomb benyomásával lehet kikapcsolni az adott ventit, amit a mode gombbal kiválasztasz.
De nekem csak 2 hely van elfoglalva a 4-ből, mert 2-2 egymással közösítve van
Holnap meg jön a GeminII és arra megy még plusz 2 12-es. -
Hawk1979
őstag
Igazából,flatland8 kollégának akartam válaszolni,de végül rájöttem felesleges,annyiszor le volt már írva,hogy a 45nm-es procik többségében érdekes a szenzor,meg a RealTemp progit használjunk,meg akartam még fejtegetni a Tjmaxot is,de nem tettem,mert ott a fórum keresője,csak rá kéne keresni,és nem smileykkal kifestőset játszani.
Így inkább Vuk777 oltás lett belőle,mert szerintem szövegértési gondok léptek fel nála....
Ő legalább színt visz az oldalba.Móóód: Kérem a számaid,én is meg szeretném játszani őket.
-
plaszy
őstag
-
Symbio
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% számlával! MSI PRO B850-P WIFI Alaplap
- 27% számlával! MSI Z790 Gaming Plus Wifi DDR5 Alaplap
- KERESEM! ASUS ROG STRIX Z790-A WIFI II
- KINGSTON Fury Beast Black DDR4 64 GB (2x32 GB) eladó, GARANCIA! // KF436C18BBK2/64
- DDR3 DDR3L 4GB 8GB Notebook RAM Bazár (Samsung, SKHynix, Micron, Kingston) (Foxpost:+1400Ft)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest