- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swindx
csendes tag
Sziasztok!
Mivel kishazánkban elérhető lett a Netflix, igényem lenne rá, hogy az ASUS O!Play Mini Plus-on lejátszható legyen.(butatévénk van) Tudtok megoldást, hogy valami custom firmware-el menne-e?
Ha ez nem műkszik akkor PC-ről streamelném rá az o direct-en használatával, de sajnos nem jövök rá, hogy bőngészős netflix playerből ezt hogy tehetném meg, mivel az o direct treamelést csak konkrét médiafile-ok esetén ajánlja fel nekem. (jobb gomb a file-on).Előre is köszi a segítséget.
-
regedit22
újonc
Sziasztok. Pár éve megvan a játékos, r7 fw-t használok rajta. 2 kérdésem lenne:
1. valaki próbált már vezeték nélküli billentyűzet/egér kombót rátenni? Én egy logitech K400-al néztem, a billentyűzet a menüben stb megy, de pl a youtube-ban nem tudok gépelni vele, illetve az egér sem megy... Valaki esetleg próbálta már?
2. Korábban nem frissítettem a modulokat (ne kérdezzétek miért...), most próbáltam, de 404-es hibával eldobálja, mintha nem lenne elérhető az oldalon (azt érdekes módon látja, hogy van újabb verzió...). Esetleg erre valami ötlet?
Előre is köszönöm!
-
-
fourt
újonc
Üdv!
Most vásároltam egy ilyen kis kütyükét eddig nagyon tetszik, de olyan kérdésem lenne hogy internet TV-t nem tudok nézni rajta. Csak a csoportokat adja be ,de tv csatornákat már nem jelenít meg.
Tud valaki segíteni , hogy mi lehet a probléma? 20 megás netem van.
Köszi a segítséget -
tyler711
újonc
Sziasztok!
Pár hónapja írtam, hogy lejátszás köözben lefagy, és csak ha 3-szor kihúzom, bedugom a merevlemezt, akkor jön helyre. Most azóta nincsenek lefagyások, viszont bizonyos időközönként megakad a film, és ezen az sem segít, ha kihúzom, bedugom. Egy 2 TB Wd Elements merevlemez van rácsatlakoztatva, és azt vettem észre hogy minél több cucc van rajta, annál gyakoribb a szaggatás. És ha mondjuk egy Pendriveról játszom le ugynazt, akkor nincs ilyen gond. Nem fordult elő ilyen valakinél? nincs ötletetek, mi lehet a baj? -
driansalk
csendes tag
Eladóvá vált a Mini Plusom. Alternatív fw van telepítve (MOS 7), február 12.-ig van még rajt garancia. Teljesen jól működik, amire való abszolút megfelel. 15k fix ár. Érdeklődni privátban.
-
GSTLeslie
csendes tag
Én is értetlenül állok a dolog előtt... Marad rajta a jelenlegi firmware is, ezt már megtanulta kezelni a család!
GSTLeslie
-
GSTLeslie
csendes tag
Szia!
Nos, nem tudom mi lett vele, de egy napig pihent az asztalon - kihúzva az áramból, majd rápróbáltam még egy utolsót - na, azóta is működik...
Hogy mi volt vele, nem tudom...1) Igen pontosan így jártam el én is...
2) 04.00.01 volt (van) rajta, azért próbáltam a 04.00.02-t és MOS-t is, odáig jutott, hogy kiírta fehér betűkkel, hogy frissít, várjak... Fél-fél óra után feladtam...
A 2.05/2.07-et nem próbáltam...
3) FAT és FAT32-vel is próbálkoztam, 1/4/8GB pendrive-okkal (mindegyik hibátlan amúgy), de csak a fenti képernyőig jutottam el...
Már többször frissítettem firmware-t, régóta használjuk a Mini-t, nem is csodáltam volna, ha megdöglik... De csak tetszhalott volt...
Azért rákészülök egy újabb (HDMI stick) technikával, úgyis érdekel a dolog...
Köszönöm az okosságokat!
GSTLeslie
-
batagy
őstag
válasz
GSTLeslie #960 üzenetére
Pár tipp, ennyit még megér. Valamiért olyan állapotban maradt hogy nem megy le a firmware frissítés.
Bár írtad, hogy reset-et, több pendrive-ot több firmware-t is próbáltál, több portban, de mégis a pontosság kedvéért:
1) Reset-es módra elvileg így van:
Nyomva tartott reset gombbal dugd be a tápcsatit, akkor firmware flashelő módban indul.2) Az biztos, hogy 04.00.02 gyári firmware-ről nem enged MOS-ra menni. 04.00.01-ről megy, de az is lehet hogy csak 2.05-ös firmware-ről. A helyedben én a 2.05 vagy 2.07-es próbálnám meg felrakni először.
3) Olyat is láttunk már a topikban, hogy több pendrive típust sem ismert föl a Mini Plus. Az a javaslatom hogy próbáld meg USB-s HDD-vel is. Egyébként szerintem FAT32 vagy NTFS az mindegy, és a tartalmának sem kell üresnek lennie, csak a gyökérben legyen az install.img
Első-hátsó portban is.
Ha ezek nem mennek, akkor más ötlet nemigen van. Egyébként a firmware upgrade 6-10 percet is eltarthat.
-
hartyi
tag
válasz
GSTLeslie #960 üzenetére
Ha tudsz hozzá másik tápegységet szerezni, akkor én még tennék azzal egy próbát. Az biztos, hogy javítani nem éri meg, annyiért biztosan lehet már kapni hdmi stick-es Android-os lejátszót, amire felrántasz egy Xbmc-t és ezerrel jobb lesz, mint a mini plus. Ebben a lejátszóban nincs több szerintem, eljárt felette az idő, javítani nem érdemes. Megy, ameddig megy, aztán kuka. Én még mindig megelégedéssel használom, de azok a funkciók, amikben többet tud a plus elég gázosak (úgy általában az online szolgáltatások).
-
GSTLeslie
csendes tag
Sziasztok!
Megdöglött a Mini+...
Helyzet: először csak néha-néha fagyogatott, áramtalanítás, újra bekapcsolás és ment tovább...
Aztán ma egy ilyen restart után elindult majd pár másodperc múlva (bármilyen menüben voltam éppen) lefagyott és nem mozdult tovább... Hiába indítottam újra, reset, stb.Most ott tartok, hogy firmware-t frissítenék rajta (eddig ez volt: Mini_Plus_FW_040001_Global.zip), de semmi... Kiírja, hogy frissít és egy kis időbe telik, de nem megy... Több pendrive-val próbálkoztam, több firmware-rel is (gyári régi, gyári 4.0.0.2, Mos R7), első/hátsó USB, de semmi...
Ennek most akkor kampeca? A gyerek kinyír, ha nem lesz Thomas, Uki, Peppa...
Van valami ötletetek? Vagy inkább keressek egy másik (új) lejátszót?
Köszi!!
-
Szabadh
tag
Tettem egy kis felfedezést. Megosztom hátha valakinek újat mondok.
Visszatettem a gyári szoftvert. A böngészőben az IP címre belépve felkínál egy Androidos apk-t
Feltettem telefonra. Sok érdekes dolog van ott. Valami működik, valami nem. Az extrák között ott a Realpilot is. Működik. Egy vezeték nélküli egérrel egész jól el tudtam navigálni. Googleba is be tudtam lépni. Igaz át kellett állítani magyarra. Nem hiszem, hogy fogom használni, mert azért nem egy gyorsvonat. De van ilyen is benne. El lehet játszani vele 1-2 órát -
Szabadh
tag
Csak a hálózatnál működik.
UPNP-nél nem hozza, Én főleg azt használnám. Meg gyakorlatilag máshol sem láttam. Mondjuk nincs rádugva meghajtó. Nah mindegy.
Amúgy annyi hibát találtam, hogy ha belepörgetek a filmbe 32× sebességgel, és vissza play. Akkor kell jó pár másodperc, mire megtalálja magát. -
kazan23
aktív tag
Nem r7 volt rajta, amikor elvitted?
Elkezdtem keresgélni neked, ahogy beleolvastam a topikba, de most látom, hogy megoldottad.
r7-le, 0205/0206 fel/le, r7 visszaTaláltam a nas-on néhány dolgot, ha kell, felteszem valahova:
Mini_Plus_020500_r0.zip
Mini_Plus_mos_r7.zip
HomeMenu.zip
HUNGARIAN.str
rcS
E8681_O!Play_Mini_Plus_Manual_English.pdf
Mini_Plus_FW_020500_Global.zip
Mini_Plus_FW_020600_Global.zip
Mini_Plus_FW_040001_Global.zipMár rémlik, hogy az ABC-szerint rendezés és a Favorites hiánya volt a legnagyobb szívás a gyári fw-vel, de a MOS megoldotta.
-
batagy
őstag
Most megnéztem , megy a Shoutcast! Legalábbis egyfajtaképpen
Gépeden (nem a lejátszón) Shoutcast-on kikeresed a kedvence állomásodat pl. "70's Rock 365" (Classic Rock). A Winamp formátumot mentsd le , ez egy .pls kiterjesztésű fájl.
Ezt a fájlt kell lejátszani az Asus-on! Vagy pendrive-ra másolod, pendrive bedug, vagy a NAS-on a hálózaton keresztül.
Hogy a lejátszón online lehet-e a Shoutcast-ban keresni, vagy hogy van-e a MOS-ban Shoutcast modul, azt nem tudom, de így megy.
(Én Squeezebox-ot használok a netes rádiókhoz, mostanában a ".977 70's Rock" állomásra kattantam rá.)
-
HaJózsi
aktív tag
A kedvencek a legjobb rajta,előtte kb 6 lépésből voltam a nas-ban utána 2-ből.Bármit hozzá tudsz rendelni az option gomb megnyomásával.Viszont kérdezném Batagytól,hogy a SHOUT CAST-ot te sem tudod elindítani rajta? Ez egy baromi jó internetrádiós cucc,és a másik játékosomon amin szintén ez a fw van simán megy. Igaz az HDP R1.Általában ezt hallgatom és hiányzik nagyon.
-
batagy
őstag
Örülök hogy sikerült felrakni!
"A youtube elindul, de ha bármit csinálok szétfagy a rendszer."
Igen, mondtuk hogy nem elsősorban erre való ez a HW.
Lejátszásra kitűnő.Az MOS beállításokról itt írtam, a főoldali ikonokról és az időjárás helyszínének beállításáról van szó.
A szükségtelen modulokat érdemes letiltani valóban pl ftp vagy torrent. Viszont vigyázz, az infra modult ne tiltsd le, asszem nekem sikerült és utána csak weben tudtam elérni.
-
Szabadh
tag
Feltettem. ahogy mondtátok, visszafele frissítettem, aztán felment az R7.
A videólejátszás, fájkezelő sokkal jobb.
Viszont a gombok össze vissza vannak. Erre rá-rá jövök nem gond.
A youtube elindul, de ha bármit csinálok szétfagy a rendszer. Áramtalanitás kell.Ami izgalmas az a weben keresztüli beállítás. Böngészöbe beírva a helyi hálózatot nekem 192.168.1.101 van egy csomó dolog. Nah ott nézelődök most. Ki kéne lőni mindent ami nem kell. Hátha gyorsabb lesz az ami kell. De én nem vagyok nagy programozó
-
HaJózsi
aktív tag
04.00.01-et tettem rá,de az csak resetes megoldással megy,utána usb frissítéssel az r7-et.Ha nem magyarítod sincs semmi,mert elég egyértelmű.Ég és föld a két firmware,én Nas-ról használom hálózaton,jó a gigabit lan,mindent visz még a blueray ISO-t is akadás nélkül.Annak aki filmet akar nézni,nem pedig egy médiaközpontra vágyik,ennyiért tökéletes megoldás.Sokan fossátok,pedig nem rossz cucc ez.
-
batagy
őstag
ISO?
valamilyen .img kiterjesztésű fájl van a ZIP-ben.
Nemrégen előfordult ez másnál is, az lett a konklúzió hogy a legújabb gyári firmware-ről nem engedi MOS-ra menni. Először egy régebbi gyárira kell downgrade-elni. Pontosan nem tudom melyikre, HaJózsi nem írta.
Szerintem 04.00.01-ről már valszeg megy, de 04.00.02-ről már nem. -
batagy
őstag
Az eredeti linkről már valóban nem érhető el az MOS R7.
Googlin a "Mini_Plus_mos_r7.zip" fájlnévre kerestem, és az első találat annak tűnik. Felül van egy letöltés gomb.
A fájl 80 MB (83 412 704 bájt).
Ha eredeti van fönt, install a normál módon menüből.
Ha MOS van fönt, a gyári vissza:
Ha Moservices hackelt firmware van rajta, akkor egy másik firmware az alábbiképpen megy föl (nem menüből):
1. pendrive gyökerébe install.img
2. Telnet a lejátszó IP címére. user: root. jelszó üres
3. kill -6 1SZERK: Magyarítást nem tudom, nem használom, de SteveL hozzászólásaira keress rá, ő biztos leírta.
-
Szabadh
tag
Lehet megpróbálom azt is. Most még benne vagyok a tesztelésben.
Keresgéltem, de sehol nem találom ezt a MOS7-et. honnan lehet letölteni az ami jó. Egy orosz oldalról letöltöttem valamit, de azt nem fogadta el a lejátszó.
Ebben tudtok segíteni, hogy hol van az a mi jó, és a magyaritás is lehet kell, ha beválik. -
batagy
őstag
Köszi a tapasztalatok megosztását.
Hát igen, ez nem egy gyorsvonat. Elsősorban médialejátszásra van tervezve, ez nem egy számítógép. Szóval nem igazán Facebook vagy Youtube célra való, ne várj tőle sokat.
Az UPNP is korlátozott rajta.
A gyári firmware-ben van pár erős korlátozás. Pl. hálózaton nem névsorrendben jeleníti meg a filmeket a fájlkezelő , kedvencek hiánya.
Nálam az MOS R7 probléma nélkül megy, már évek óta használom így. De csak sima lejátszásra, multimédia tartalmakat nem használom rajta.
-
KION3524
tag
Tény, hogy kicsit lassú, és elmarad a mai PopcornHour/ Dune lejátszóktól, de szerintem filmezésre tökéletes. Mindent formátummal elbír, Lejátssza a TrueHD-t (kár, hogy a HD-MA-t nem viszi). Régebben vettem egy Rikomagic MK802III-at, és nagyon csalódtam benne. Direkt androidosat akartam venni, sajnos amikor vettem, akkor még az android stickek kiforratlanok voltak, és ez meg is látszik rajta. 50fps film (Barátok közt
) akad rajta, bármilyen lejátszó programmal próbálom, kapásból mindent lekever sztereóra. Youtube ott is megy, és a böngésző is.
Azt hogy érted, hogy a fájlkezelőnél nyomni kell a frissítés gombot? Nekem a HDD mindig rá van kötve, a hátsóban egy külső DVD olvasó van, és az UPNP funkcióját is kihasználom. Ha a jobbra/balra nyíllal pörgetsz bele, akkor megjeleníti az infó ablakot, és ott látod, hogy hol tart a film. Kár, hogy a legkisebb átugrási idő 2 perc. -
Szabadh
tag
Megvettem. Megosztom a tapasztalatot, hátha valaki szintén így idetéved mint én, hogy vegyen-e ilyen lejátszót.
Ez az orosz hekkelt MOS szoftver volt rajta. Lefagyott bármit akartam csinálni. Kb a 3ik áramtalanítás után meguntam, és ráraktam a gyári utolsó Germán firmware-ét. azzal minden működik. És magyar nyelv is van benne.
Lassúak a váltások minden gombnyomás után várni kell, hogy meg is történjen. Ettől elszoktam a 4-8 magos telefonok világában.
A fájlkezelőnél mindig kell nyomni a frissítés gombot az hiba, de megszokható. A fájlkezelőnél UPNP a filmeknél nem látja a hozzátett feliratot. A hálózati fájlkezelőben kell kitallózni a filmet, ott betölti. Ez az előző lejátszómnál is így volt. Lehet a NAS miatt van.
A filmeket viszi szépen. A belepörgetésnél léptetésnél hiányolom azt, hogy kiírja hol tart, megjelenjen a csúszka.
Youtube megy. be is tudtam lépni a fiókomba. Csak hát lassú minden. Facebook nem akar menni. A többi online alkalmazás vagy megy, vagy nem. Nem fogom használni. Annyi időm nincs a tv előtt ülni.
Összességében használható a cucc. De kipróbálok valami androidos tv okosítót is majd. És a jobbik marad. -
-
KION3524
tag
Amikor megvettem a lejátszót, akkor 02.06.00-os volt rajta, letöltöttem a global 04.00.01-eset, és USB-n keresztül frissítettem, majd bekapcsolás után a felajánlotta, hogy letölti a 04.00.02 globalt (ami nem található az asus oldalon). Frissítettem a saját frissítőjével, és azóta tökéletesen működik. A youtube mindig változik (nem kérdezi, hogy frissíthet-e, hanem a háttérben frissíti mint egy android appot
). Most jelenleg az a modern piros skinje van, és tökéletesen működik. Az előtte levő verzióban az volt a hiba, hogy amikor elindítottam egy FHD-s videót, akkor elkezdte lejátszani 144p-ben, és szépen lassan tornázta fel magát FHD-ra, kb egy perc alatt. Az új verzióban már egyből FHD-ban indítja, de sajnos kerültek a videó elejére 5 másodperces skippelős reklámok. Nem szeretek buherálni, az előzőt is (oplay mini) a gyári rendszerrel használtam, és nekem bevált.
-
batagy
őstag
Kétféle firmware létezik:
1) Hivatalos firmware:
Ebben van magyar nyelv. Nem a Germany verziót kell letölteni, hanem a "Global" verziót.
A Youtube nem megy az eredeti firmware-ben, VikEvil írta nemrég.2) Nemhivatalos "hekkelt" firmware, aminek a neve Moservices. Ebből az R7-et szoktuk használni.
Ebben alapból nincs magyar nyelv. Viszont SteveL készített hozzá, amit többen is használnak, de kell hozzá kis hekkelés, hogy felrakd.A Youtube-ról nincs fogalmam. Én nem használom ezt. Esetleg valaki tudhatja.
-
Szabadh
tag
Sziasztok, szeretnek venni egy ilyen lejátszót. Két kérdésem lenne. a frissített firmware ami az utolsó az magyar nyelvű? Asus oldalán néztem. Germany Verzió!?
A másik kardinális kérdés, hogy a Youtube működik most a kütyün? Volt valami változás, és az én más típusú média lejátszómon nem akar már lejátszani videókat.
Köszi -
VikEvil
újonc
Sziasztok!
pár napja nem müxik az eredti fw alatt a youtube alkalmazás..
vmit változott a youtube..
tud vki megoldást, vagy van vkinek ezzel kapcsban infója?
köszi! -
HaJózsi
aktív tag
Most már szuper,csak azt nem tudom,hogyan lehet a kedvenceket a kezdő képernyőre rakni?
-
HaJózsi
aktív tag
Köszönöm,ezeket megpróbáltam de nem ment.Viszont akinek nem sikerül frissítsen régebbi gyári verzióra,és úgy már sikerülni fog.
-
batagy
őstag
Ha jól emlékszek előfordult már olyan is, hogy csak az egyik porton ment a firmware felrakása. Próbáld a másik portban is a pendrive-ot.
Megpróbálhatod egy USB-s vinyóval is, nem szükségszerű a pendrive, és NTFS fájlrendszer is lehet, egy meglévő mapparendszerrel. Volt akinek csak így ment.
-
HaJózsi
aktív tag
Sziasztok!
Nagyon szeretném feltenni rá a custom firware-t de nem megy.Van egy másik lejátszóm,amire simán felraktam,tehát tudom hogyan kell,de ez a kis fos nem lát a pendrive-on semmit.Nem bírom már ezt a gyári kínlódást meg az ezer gomb nyomogatását,tehát ha valaki megtenné,hogy pontról pontra mit csináljak,és honnan szedjem le a firmware-t,azt megköszönném nagyon.Több pendrive-val is próbálkoztam,több helyről is letöltöttem már a cuccot de semmi.
Köszönöm -
Musicking
aktív tag
A pendrive-ot fat vagy fat32re formázod, rámásolod a install.img-et, aztán reset gomb nyomvatartás és feszülség alá helyezés, majd reset gomb elenged. Ha az első usb-n nem működik akkro a hátsó csatlakozón próbáld. Meg az se árt ha van 2-3 féle pendrive mert nem mindegyikről frissít (nálam 1gb-os kinsgtonról és 16gb-is transcendről megy 2gb-os corsair voyagerről nem.
-
HaJózsi
aktív tag
Sziasztok! Valaki légyszi segítsen,hogy tudom rátenni a custom firmwaret,ha reseteléssel és tápcsati bedugással nem történik semmi fél órán keresztül? Köszönöm.
-
HaJózsi
aktív tag
Sziasztok!Segítségre lenne szükségem.Lecseréltem az ASUS HDP-R1-emet erre a "csodára",mert Nas-ról nézek filmeket,és kellett a hálózati sebesség.Ez most meg is van,de szretném ha nem ez a gagyi firmware lenne rajta hanem az alternatív. Leszedtem,felmásoltam pendrivra,USB-frissíteném,de azt írja,nem található frissítés,A másikon lehetett boot resetelni,és simán felment rá a nem gyári firmware,ezen nem tudom hogy kellene.Köszönöm a segítségeteket!
-
KION3524
tag
Rendben, utánanézek. A bubbleUPnP jó program, tudom vezérelni a lejátszót, és a filmek közül is tudok válogatni, csak sajnos a now playingben csak azokat listázza, amiket a tablettel vezérelve indítottam el. Amikor a lejátszón indítok el valamit, akkor az csak áll 0:00-n. Most elkezdek keresgélni windows fronton, hátha nagyobb szerencsém lesz. A custom rom nem húz annyira(nincs időm mókolni az ikonokkal, és a háttérrel, hogy normális kinézetet csiszoljak a gépre), és végül is elég jól kiforrott már a gyári rom.
Mégegyszer köszi a gyors és hasznos választ. -
batagy
őstag
válasz
KION3524 #911 üzenetére
Szia!
Értem. Nem fogalmaztál félreérhetően, csak annyira nem mélyedtem el a pontos válaszban.
Alapvetően kétféleképpen lehet elindulni:
1. Nézd meg hogy van-e a gyári firmware-nek webes felülete, és ha van, az kiír-e ilyesmit. Én nagyon régóta nem használom az eredeti firmware-t és már nem emlékszek erre. Próbáld hogy bejön-e a lejátszó IP címén valami weboldal.
De ha nincs a firmware-be beépítve ilyen funkció, akkor csak a 2. módszer jöhet szóba.2. Az igazság hogy a megoldás ugyanúgy valamilyen DLNA/UPNP dolog kell hogy legyen, akkor is ha csak kiíratni szeretnéd a lejátszott tartalmat, és nem vezérelni. Más protokollt nem tudok elképzelni, ha az beépített webes dolog nincs benne. Szóval valamilyen DLNA/UPNP programot keress, ami annyit tud hogy rácsatlakozik egy DLNA lejátszóra és kiírja a státuszát. Bocs, de konkrét programot nem tudok mondani, ez csak az alapelv, keress rá. Olyat ami csak passzívan kiírja a státuszt, nem hiszem hogy találni, de ami vezérelni tud, az magában foglalja ezt.
-
KION3524
tag
Köszi az infót, de szerintem félreérhetően írtam. Van egy mini plus lejátszó a nappaliban. Arra van kötve egy hdd, rajta sok filmmel. A számítógép egy másik szobában van, és azt szeretném csinálni, hogy csak a film információit (jelenleg azt, hogy hol tart éppen a film) kapom meg a lejátszóról. Nem akarom a filmet a gépről a lejátszóra küldeni, hanem csak az infó kell róla. A számítógép és a lejátszó ugyanazon a wifin vannak.
-
batagy
őstag
válasz
KION3524 #909 üzenetére
Szia!
Próbáld meg UPNP/DLNA-val vezérelni a lejtászót.
De nem tudom mennyire stabilan működik ez a funkció. Nem erre van kitalálva a lejátszó alapvetően.Itt értekeztem róla, a gyári firmware-rel.
-
KION3524
tag
Sziasztok. Már elég régóta használom ezt a lejátszót a gyári fw-vel, és szeretném azt megoldani, hogy a számítógépen egy info sávot vagy valami hasonlót látok arról, ami a lejátszón történik. Jelenleg a lejátszó egy másik szobában van, és szeretném azt megoldani, hogy a számítógépen kinyitok egy alkalmazást, csatlakozok a mini plus-hoz, és az app mindent kiír arról, amit a lejátszó éppen játszik. Pl ha film megy éppen rajta, akkor azt, hogy milyen film megyen, és az lenne a legfontosabb, hogy hol tart a film. Valami ilyesmire gondoltam: kép1, kép2, kép3
Nem muszáj ennyire grafikus felület, és nem is szeretnék egyszerre több projektorral vetíteni, de örülnék egy ilyen appnak. Elég lenne ha böngészőbe bepötyögve az ip címet, és kidobja a film címét és hogy hol tart a film. Láttam böngészős távirányítókat, és a youtube távoli lejátszása is ilyen alapra épül. -
SteveL
aktív tag
HomeMenu.rss:
Így néz ki:
Saját felelősségre. Nem tudom, hogy ez még kompatibilis-e a legújabb, frissített modulokkal, jobb lenne, ha a jelenlegi HomeMenu.rss-edet próbálnád óvatosan szerkeszteni. A dátum kiírása (legalábbis az én régebbi verziómban a /* get date */ után van a fájlban, a pozíciója, betűtípusa és színe pedig a <!-- date --> után, ha még jól emlékszem. Remélem, sikerül testre szabni magadnak.
Egyedi betűtípust azt hiszem, külön kellett feltölteni, de már tényleg nagyon régen volt, mikor ezt csináltam...
-
Logitech
aktív tag
Le lehet valahogy teljesen tiltani gyári FW-vel a wifit? Most vettem észre hogy mindenféle jelszó nélkül lehetett csatlakozni hozzá, nem tudtam hogy a wireless lan ki az csak azt jelenti hogy nem csatlakozok fel vele az otthoni wifimre.
-
KION3524
tag
válasz
tyler711 #903 üzenetére
Szivesen. A hátoldalán van egy csatlakozó ami így néz ki. Abba dughatsz esatát is, de USB-t is. A 2TB-os HDD-t úgysem rakosgatom sehova, és elől csak ott éktelenkedett az USB nyílásba a hosszabbító, ezért bedugtam hátra. Tipp: a hátsó csatiba az USB fejjel lefelé megyen.
-
dudzsi
tag
Sziasztok!
Ismerösömnek van egy mini plussza, amin a gyári legutolsó frimware van. Mitöl lehet az hogy külsö hdd-n jopár avit 2-2,5Gb-ás nem lát és az Mkvkat meg eyátalánnem látja. Elöre is köszi a segitséget -
KION3524
tag
válasz
tyler711 #900 üzenetére
Szia. Nekem is egy külső 2TB WD elements van rajta esata/usb kombó csatin csatlakoztattam az USB részét, és tökéletesen működik. A beállításokban kapcsold ki a Tároló keresését, lehet hogy megoldja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Óvodások homokozója
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest