- Melyik tápegységet vegyem?
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ZIDOO médialejátszók
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
Köszi a tapasztalatok megosztását.
Hát igen, ez nem egy gyorsvonat. Elsősorban médialejátszásra van tervezve, ez nem egy számítógép. Szóval nem igazán Facebook vagy Youtube célra való, ne várj tőle sokat.
Az UPNP is korlátozott rajta.
A gyári firmware-ben van pár erős korlátozás. Pl. hálózaton nem névsorrendben jeleníti meg a filmeket a fájlkezelő , kedvencek hiánya.
Nálam az MOS R7 probléma nélkül megy, már évek óta használom így. De csak sima lejátszásra, multimédia tartalmakat nem használom rajta.
-
KION3524
tag
Tény, hogy kicsit lassú, és elmarad a mai PopcornHour/ Dune lejátszóktól, de szerintem filmezésre tökéletes. Mindent formátummal elbír, Lejátssza a TrueHD-t (kár, hogy a HD-MA-t nem viszi). Régebben vettem egy Rikomagic MK802III-at, és nagyon csalódtam benne. Direkt androidosat akartam venni, sajnos amikor vettem, akkor még az android stickek kiforratlanok voltak, és ez meg is látszik rajta. 50fps film (Barátok közt
) akad rajta, bármilyen lejátszó programmal próbálom, kapásból mindent lekever sztereóra. Youtube ott is megy, és a böngésző is.
Azt hogy érted, hogy a fájlkezelőnél nyomni kell a frissítés gombot? Nekem a HDD mindig rá van kötve, a hátsóban egy külső DVD olvasó van, és az UPNP funkcióját is kihasználom. Ha a jobbra/balra nyíllal pörgetsz bele, akkor megjeleníti az infó ablakot, és ott látod, hogy hol tart a film. Kár, hogy a legkisebb átugrási idő 2 perc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest