Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• batagy

őstag

válasz Szabadh #938 üzenetére

Köszi a tapasztalatok megosztását.

Hát igen, ez nem egy gyorsvonat. Elsősorban médialejátszásra van tervezve, ez nem egy számítógép. Szóval nem igazán Facebook vagy Youtube célra való, ne várj tőle sokat.

Az UPNP is korlátozott rajta.

A gyári firmware-ben van pár erős korlátozás. Pl. hálózaton nem névsorrendben jeleníti meg a filmeket a fájlkezelő , kedvencek hiánya.

Nálam az MOS R7 probléma nélkül megy, már évek óta használom így. De csak sima lejátszásra, multimédia tartalmakat nem használom rajta.

• KION3524

tag

válasz Szabadh #938 üzenetére

Tény, hogy kicsit lassú, és elmarad a mai PopcornHour/ Dune lejátszóktól, de szerintem filmezésre tökéletes. Mindent formátummal elbír, Lejátssza a TrueHD-t (kár, hogy a HD-MA-t nem viszi). Régebben vettem egy Rikomagic MK802III-at, és nagyon csalódtam benne. Direkt androidosat akartam venni, sajnos amikor vettem, akkor még az android stickek kiforratlanok voltak, és ez meg is látszik rajta. 50fps film (Barátok közt :D ) akad rajta, bármilyen lejátszó programmal próbálom, kapásból mindent lekever sztereóra. Youtube ott is megy, és a böngésző is.
    Azt hogy érted, hogy a fájlkezelőnél nyomni kell a frissítés gombot? Nekem a HDD mindig rá van kötve, a hátsóban egy külső DVD olvasó van, és az UPNP funkcióját is kihasználom. Ha a jobbra/balra nyíllal pörgetsz bele, akkor megjeleníti az infó ablakot, és ott látod, hogy hol tart a film. Kár, hogy a legkisebb átugrási idő 2 perc.

Új hozzászólás Aktív témák