- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabadh
tag
Csak a hálózatnál működik.
UPNP-nél nem hozza, Én főleg azt használnám. Meg gyakorlatilag máshol sem láttam. Mondjuk nincs rádugva meghajtó. Nah mindegy.
Amúgy annyi hibát találtam, hogy ha belepörgetek a filmbe 32× sebességgel, és vissza play. Akkor kell jó pár másodperc, mire megtalálja magát. -
batagy
őstag
Most megnéztem , megy a Shoutcast! Legalábbis egyfajtaképpen
Gépeden (nem a lejátszón) Shoutcast-on kikeresed a kedvence állomásodat pl. "70's Rock 365" (Classic Rock). A Winamp formátumot mentsd le , ez egy .pls kiterjesztésű fájl.
Ezt a fájlt kell lejátszani az Asus-on! Vagy pendrive-ra másolod, pendrive bedug, vagy a NAS-on a hálózaton keresztül.
Hogy a lejátszón online lehet-e a Shoutcast-ban keresni, vagy hogy van-e a MOS-ban Shoutcast modul, azt nem tudom, de így megy.
(Én Squeezebox-ot használok a netes rádiókhoz, mostanában a ".977 70's Rock" állomásra kattantam rá.)
-
Szabadh
tag
Feltettem. ahogy mondtátok, visszafele frissítettem, aztán felment az R7.
A videólejátszás, fájkezelő sokkal jobb.
Viszont a gombok össze vissza vannak. Erre rá-rá jövök nem gond.
A youtube elindul, de ha bármit csinálok szétfagy a rendszer. Áramtalanitás kell.Ami izgalmas az a weben keresztüli beállítás. Böngészöbe beírva a helyi hálózatot nekem 192.168.1.101 van egy csomó dolog. Nah ott nézelődök most. Ki kéne lőni mindent ami nem kell. Hátha gyorsabb lesz az ami kell. De én nem vagyok nagy programozó
-
batagy
őstag
Ha jól emlékszek előfordult már olyan is, hogy csak az egyik porton ment a firmware felrakása. Próbáld a másik portban is a pendrive-ot.
Megpróbálhatod egy USB-s vinyóval is, nem szükségszerű a pendrive, és NTFS fájlrendszer is lehet, egy meglévő mapparendszerrel. Volt akinek csak így ment.
-
Musicking
aktív tag
A pendrive-ot fat vagy fat32re formázod, rámásolod a install.img-et, aztán reset gomb nyomvatartás és feszülség alá helyezés, majd reset gomb elenged. Ha az első usb-n nem működik akkro a hátsó csatlakozón próbáld. Meg az se árt ha van 2-3 féle pendrive mert nem mindegyikről frissít (nálam 1gb-os kinsgtonról és 16gb-is transcendről megy 2gb-os corsair voyagerről nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Hobby elektronika
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- Call of Duty: Black Ops 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest