Keresés

Aktív témák

• Louis Gara

tag

válasz jani0625 #1551 üzenetére

Én is így gondolom.
    Vagy veszel egy kétakus 12-es kijelzőjű dellt ami 10 órát elmegy, vagy veszel egy 300 körüli 15-ost erős vga nélkül az talán 4, 4-5 órát elmegy, 15,4 es már kevesebbet.

Az én gépem szerintem ha játszanék vagy hajtanám a vasat rendesen akkor 2 órát talán. Igy is vegyes használatnál ha lehuzom a tápról 3 óráról indul, stopperrel még nem mértem de nem hinném hogy sokkal többet menne. És ez már jobb nem lesz :)

Ha játszani akarsz, de azért mégsem nagyon, akkor az én gépem szerintem tökéletes, a lehetőség megvan, hogy bármelyik új játékot kipróbáld 64megás x700 erre bőven elegendő, és ezért az opcióért csak 50 ropit fizettél pluszban, mint már irtam fentebb. A maradékból meg kidobod belőle az 512-es ramot és veszel két 1gigásat, és duában hajtod, és meghálálja az biztos.

• tkazmer

addikt

válasz jani0625 #1551 üzenetére

Szóval a 2Ghz körüli Centrino már nem számít erősnek? Én nem tom, de sztem azért az elég erős. Az üzemidő ilyen procival szerintem lehet, akár 5-6 óra is, jó akksival. Az X700 ast (igaz egy A64 3200+ al párisítva) Porsche 911 eshez hasonlították, és szerintem a PM 2.0Ghz is kihozhatja belőle a max.-ot. Azért nem olyan nagy felbontás és nem túl nagy megterhelés(csak pl szövegszerkesztés) mellett sztem az 5-6h azért nem olyan lehetetlen.

Aktív témák