- Milyen nyomtatót vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- ZIDOO médialejátszók
Aktív témák
-
jani0625
aktív tag
szóval csak a gyári szám kellett.
ez valóban üdvös mert így tényleg nemzetközi gari a nemzetközi gari.
Néhány tapasztalat az asus A6va-q026H-ról
most már néhány hét használat után elmondhatom hogy nagyon szeretem. Azt kaptam amit vártam egy gyors, halk, erős gépet. Kijelző nagyon szép,kár hogy a sötét felületek oldalról elszíneződnek, ez filmnézésnél zavaró lehet ha többen nézitek,de 2főnek még ok bár én inkább mostanában kirakom a tv-re ha nem egyedül nézem, ehhez a hangszórók is segítenek mert a tvtől 5 méterre is elég a hangszóró teljesítménye mivel a tv-n csak a kép megy, nem vettem olyan toldatot amin a hangot is át tudom vinni.
játékok faszán mennek, én nfs mw-ozok rajta, akkor mondjuk azért felmelegedik a gép alja és alatta megizzad a lábam de elviselhető gond nélkül. Az összerakottság,kidolgozás jó, bár néha ha úgy támaszkodok kézzel a gépre akkor ''nyikkanik'' egyet a ház ahogy az anyagok egymásnak nehezednek de sztem nagyon jó.
gyengék: az író,ami hzcs-nek már beszart, remélem nekem nem fog.
amúgy használható, már írtam vele kb 10dvd-t meg egy két cd-t de egy srácnak az olvasója nem olvata be, bár mindenki másnak igen.
meg még egy usb-t tehettek volna oldalra mert a wireless egerem vevőjét mindig hátra dugogatni kicsi nehézkes, de már rá áll a kezem, ja meg a külső billt is oda dugom.
a kékfog,wlan, infra trió faszán működik.
a gépemen votl egy spyware fertőzés amivel sokat szívtam, letörölni nem tudtam de a tűzfalam blokkolja hogy hozzáférjen a nethez így csak van, igaz kicsit lassult azóta a gépem(meg tettem fel több spyware írtót amik a win betöltődésénél lassítják a dolgot) és ebben sajnos a 4200es vinyó is partner, nem egy gyors de legalább nagy (100gb)
neki napi 8-10 órát megy és tuti jól használható.
a kártyaolvasó is rendben van, touchpad+bill jól használható bár egy külső bill sok gépeléshez nem árt,nem azért mert rossz a gép, hanem mert így kényelmesebb.
akinek kérdése van kérdezzen.
amúgy minden driver gyári rajta és sztem marad is.
aztán ha sok időm lesz madj újrarakom a spyware miatt.
Aktív témák
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7330 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged