Keresés

Aktív témák

• ByB

addikt

válasz ByB #1112 üzenetére

Most hívtak az NSE-től, hogy kész a laptopom, délután megyek is érte! Hétfőn adtam le, ez kicsit túl gyorsnak tűnik... :F

• jani0625

aktív tag

válasz ByB #1112 üzenetére

szóval csak a gyári szám kellett.
    ez valóban üdvös mert így tényleg nemzetközi gari a nemzetközi gari.

Néhány tapasztalat az asus A6va-q026H-ról

most már néhány hét használat után elmondhatom hogy nagyon szeretem. Azt kaptam amit vártam egy gyors, halk, erős gépet. Kijelző nagyon szép,kár hogy a sötét felületek oldalról elszíneződnek, ez filmnézésnél zavaró lehet ha többen nézitek,de 2főnek még ok bár én inkább mostanában kirakom a tv-re ha nem egyedül nézem, ehhez a hangszórók is segítenek mert a tvtől 5 méterre is elég a hangszóró teljesítménye mivel a tv-n csak a kép megy, nem vettem olyan toldatot amin a hangot is át tudom vinni.
    játékok faszán mennek, én nfs mw-ozok rajta, akkor mondjuk azért felmelegedik a gép alja és alatta megizzad a lábam de elviselhető gond nélkül. Az összerakottság,kidolgozás jó, bár néha ha úgy támaszkodok kézzel a gépre akkor ''nyikkanik'' egyet a ház ahogy az anyagok egymásnak nehezednek de sztem nagyon jó.
    gyengék: az író,ami hzcs-nek már beszart, remélem nekem nem fog.
    amúgy használható, már írtam vele kb 10dvd-t meg egy két cd-t de egy srácnak az olvasója nem olvata be, bár mindenki másnak igen.
    meg még egy usb-t tehettek volna oldalra mert a wireless egerem vevőjét mindig hátra dugogatni kicsi nehézkes, de már rá áll a kezem, ja meg a külső billt is oda dugom.
    a kékfog,wlan, infra trió faszán működik.
    a gépemen votl egy spyware fertőzés amivel sokat szívtam, letörölni nem tudtam de a tűzfalam blokkolja hogy hozzáférjen a nethez így csak van, igaz kicsit lassult azóta a gépem(meg tettem fel több spyware írtót amik a win betöltődésénél lassítják a dolgot) és ebben sajnos a 4200es vinyó is partner, nem egy gyors de legalább nagy (100gb)
    neki napi 8-10 órát megy és tuti jól használható.
    a kártyaolvasó is rendben van, touchpad+bill jól használható bár egy külső bill sok gépeléshez nem árt,nem azért mert rossz a gép, hanem mert így kényelmesebb.
    akinek kérdése van kérdezzen.
    amúgy minden driver gyári rajta és sztem marad is.
    aztán ha sok időm lesz madj újrarakom a spyware miatt.

Aktív témák