Hirdetés

Aktív témák

• SunBreeze

aktív tag

válasz Miene #2630 üzenetére

sztem az természetes kopás. nem hogy csak csillog, hanem szép sima is lett. nekem 1 hónap után meglátszott ez a fjata kopás, már 3 billentyűzetnél is régebben...
    aki sokat használja ez van. de szeritnem ez nem zavaró.
    MÁS

nekem is tsst-s íróm van és hgoy lehet hogy működik??
    bár nem találtam hozzá drivert, az everestben direkt néztem és semmi. de addig nem akartam írni vele míg nics fent driver. volt már úgy hogy a pc-be is tsst-s író volt és kiírtam vele 4 dvd-t és nem olvasta be semmi csak a gépem utána feltettem a dirvert az everest segítségével sé normálisan működött...
    de itt nem volt ...
    keresgéltem a google-ban és találatam egy fúrumot asszem angol volt vagy német :F és írták hogy az én dvd íróm pont egy toshiba dvd-íróval egyezik meg és feltepítettem a driverjét, és tökéletes. :)
    remélem ez így is marad :U :U

de még mindig recseg a hangjaaaaaaaa :O :O :O :O
    de már csak vagy úgy naponta amikor előtte 1 nap kikapcsolás nélkül futott.. érdekes mert akkor nem recseg a hangja ha a képernyőkímélőm (ami 100%-on eszi a cput és fekete hátterű...) bekapcsol, vagy ha a wmp 10-est elindítom (de nem muszály benne filmet/zenét hallgatni), csak elidnítom; abbahagyja a recsegést.. elég fúrcsa nem gondoljátok? :S :F

[Szerkesztve]

Aktív témák