Keresés

Aktív témák

• goodwill

tag

válasz Dev86 #125 üzenetére

aszongyák sokan hogy az AMD turion 64+ most a legjobb mobilproc, amit az intel csak jó fél év múlva fog esetleg überelni, mert ''köztudott'' hogy a mobile pentium procik keletekezése gakorlatilag visszabutítással és kapacitáscsökkentéssel jött létre... és akkor már inkább centrino technológia, vagy ha nem számít hogy az akksiidő kb 1,5-2 óra akkor inkább a asztali proci annak minden előnyével és hátrányával együtt...én is eképpen tartom még mindig talonban a zd 8000-et:)

• jani0625

aktív tag

válasz Dev86 #125 üzenetére

ha az akksiidő fontos akkor felejtsd el. Teljesítményben van olyna a turion mint a dothan de akksiidőben sokkal gyengébb!

• SimonMágus

senior tag

válasz Dev86 #95 üzenetére

Egyébként számlával van a cucc, és 1 év teljeskörű garival (ezt ma egyeztettem le, és eléggé megnyugtatott a dolog):C

Dev, dobj egy mailt, megadom a számot, de mivel csak 10 db volt belőle, már csak 1-2 darab van, úgyhogy ha komolyan érdekel, sztem siess.

Sajna közbejött nekem is valami, így csak kedden tudom elhozni a sajátomat, addig is epekedek:O

• icecave

nagyúr

válasz Dev86 #74 üzenetére

Na, akkor kezdem...
    Szóval: király, milyen is lehetne...
    A TFTugye 1400x1050es, elöször minden olyan kicsi, de aztán megszokod, és basszus, mivel 3dmaxot és pshopot használok, ezért nagyon örülök ekkora felbontásnak!!
    A TFT szép, nagyonis, visontcsak teljesen szemből ad jó képet, oldalról már gázz, ami az én esetemben nem baj, nem láták annyira a munkámat.
    Az aksi? 1,5 óra, ha mondjuk film megy, vagy winamp, érdekes módon mondjuk, ha maxot használok, akkor sem bir sokkal kevesebbet...de többre ne nagyon számits...
    Nekem egy hét után kijött 2 pixelhiba, de ekkora felbontású tft-n nem is vesem észre, sőt, mikor másnak mutatom, nem is látja mindenki (mert ugye olyan pici a pixel...), szóval nem zavaró egyáltalán.
    Hűtés: alapból csendes a gép, csak akkor kapcsol be a venti, ha max és photoshopot használok, de akkor sem vészes...az viszont kicsit zavaró, hogy ha pont egy bizonyos mennyiségű erőforrást használsz, a venti nem tudja eldönteni, hütsön vagy ne, és állandóan kapcsolgat, de ezt ki lehet küszöbölni, mondjuk mégegy progit elinditasz, vagy bezársz egyet.
    A gép masszív, elsőre nagynak is tünhet (mert az is, de aki ilyen gépet vesz, azért teszi, mert ''kell neki a vas''.), de meg lehet szokni.
    Van még egy érdekes dolog, nekem nem akarnak müködni a jobb felső gyorsgombok (amivel pl a tapipadot kapcsolod ki), de lehet azért, mert vmi progit fel kell tennem hozzá. Még ezt nem volt időm megnézni, mert megvettem, és azóta nyomom rajta a munkát...
    Szóval. Van otthon egy erős gépem, 19es tftvel, de amióta megvan ezt használom, nem tudom miért, egyszerűen olyan szeretnivaló kis laptop, a TFTje is ugye nagyob felbontású, mint a 19es asztali tft...
    És tök jó rajta gépelni (még jó, hogy az asztali gépemhez is slim bill van, mert másikhoz már hozzá sem nyúlnék...:)).
    NEm tudom, mit szeretnél tudni még, irj, ha kiváncsi vagy valamire.
    Ami azt illeti, örülök, hogy ASUSt vettem, és nem mondjuk acert...
    Ja! Ha kell az erő, és nem nagyon használnád akkuról, javaslom, hogy ilyet vegyél..ez a proci is tudja azt, hogy ha nem kell nagy erő, lejjebb veszi a frekvenciát....

Aktív témák

Hirdetés